"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Dini inanışınız nedir? | |||
| İslamiyet | 80 | 67.23% | |
| Musevilik | 3 | 2.52% | |
| Hristiyanlık | 2 | 1.68% | |
| Budizm | 1 | 0.84% | |
| Hinduizm | 0 | 0% | |
| Şamanizm | 2 | 1.68% | |
| Ateizm | 22 | 18.49% | |
| Diğer | 9 | 7.56% | |
| Oy Verenler: 119. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Forumda yaygın olan dini inanışları merak ettiğim içi bu anketi düzenliyorum.Lütfen dini inanşınızı temsil eden şıkkı işaretleyiniz. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| elhamdüllühlah müslümanız yani bunu yapmanın bile saçma olduğunu düşünüorum ama böle düşünceler arasında da asi 12 ye hak vermemek elde değil |
| #3 | |
| bu diğere oy atan arkadaşlar acaba hangi din |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Sayın Asi 12 ! Konu neymiş diye sadece baktım.Kime ne yararı olacak anlamışta değilim,o nedenle oy vermeyi bile gerekli görmeden konudan ayrılıyorum.Saygılar. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Dec 2005
| Konuyu açma nedenim sadece meraktır sayın Türesin.Saygılar. ASİ12 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 17-12-05 00:01 . |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Hristiyanlik 2005 yasinda Islamiyet 1400 yasinda. Tevrat ve zebur´un tam yasi bilinmemekle birlikte; insanligin bilinen yasi ise, 20.000 Demek ki, bizlere ögretilen dört dinin disinda yüzlerce din de var olabildigi acik degil mi? Insanlar her seye inanabilirler. Kimse kimseye neden suna degil de buna inanmiyorsunuz diyemeyecegine göre, insanlar da inanclarini da belirtmek zorunda degillerdir. Böyle bir topigin aclmasinda da, pek abes bir sey bulamadim. Yararli olup olmadiginin bence önemi yok, yalnizca kücük capli istatistiki bilgi amacli da olabilir. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: Konya
| sadece merakı gidermek için oy kullandım ateizm e oy verdim. __________________
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE ERNESTO CHE GUAVERA |
| #8 | |
| Selamlar, Allahıma hamdolsun ki müslümanım. Saygılar, |
| #9 | |
| sende haklısın canugur ama bence ateizt olupta söylemkten çekinen kişiler diğere oy atmış benim görüşüm bu saygılarla |
| #10 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Agnostik Ateist'im.. __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|