| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Siirt'te mayın patladı: 3 şehit/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Siirt'in Şirvan İlçesi'nde PKK'lı teröristler, yola döşedikleri mayını askeri araç geçerken uzaktan kumandayla patlattı. Patlamada, ilk bilgilere göre 3 er şehit oldu, 3 er ise yaralandı http://haber.mynet.com/detail_news/?...=07Haziran2007 Şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başşağlığı diliyorum. Daha fazla birşey söylemek yerinde olmaz sanırım. Hiç değilse susmamızdan bir anlam çıkarsınlar da bitirsinler şu işi artık... |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| mekanları cennet olsun... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| saygın ulukoca, Eminmisiniz... Kimsenin günahını boş yere almasanız diyorum.. haber ''Fotomontaj'' falan olmasın... ![]() Şehitlerimize.. Rahmet diler.. kederli Ailelerine Başsağlığı dilerim.. Allah herkese önce ''İNSAN '' olduğunu hatırlatsın.. Teröristlere bile ; Aynaya bakıp , İNSAN olduklarını hatırlamalarını... ve iNSAN olmanında neler gerektirdiğini hatırlamalarını dilerim... Kim olursak olalım ....Önce İNSAN olalım.. ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Artık bitsin Allah'ım, yetişir çektiklerimiz. Kimiz biz anlamıyorum. Dağdakiler kim, askerler kim? Belasını bizden bulsun o askerlerinin tek damla kanını akıtan, belasını bizden bulsun. Keşke diyorum. O dağlara çıktığımda, bir teröristi yakalarım. O güne kadar döktüğüm göz yaşını, şehit analarının çektiklerini sorarım ondan. Ve hepsinin sonunda insanlığımdan utana utana o çapulcunun canını cehenneme yollarım. Faşist miyim ben? Hayır, değilim. Sadece canım acıdı. Acımaya devam ediyor. Tek dileğim var. Sanal veya gerçek hayatta pkk savunucularının canlarının pkk tarafından yakılmasıdır. Umarım o bildik söylemlerine o zaman da devam edebilirler. Ha ama onlar pkk yı savunmuyorlar, onlar devlet faşizminden bıkmışlar. Onlar haklılar. Hem o şehitlerin dağlarda ne işi var... Lanet olsun bu hayata, lanet olsun bu yaşananlara |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Yeter artık.. ![]() Hergün şehit haberleri duyan anaların kalplerine düşen acıyı anlamıyor mu bu adi yaratıklar. Allah teröristlerin ve destekçilerinin cezasını versin ![]() |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Değerli Arkadaşlar.. Ne olursa olsun.. Bu ülkenin her etnik kökeni kardeştir.. AB ve ABD oyununa dikkat.. Buradan yorum yapan bir solcu kardeşim vardı... Amaçları ... Kahrolsun pkk yerine ..kahrolsun Kürtler. dedirtmek.. diyordu.. Tespiti doğrudur.. Ne yaparlarsa yapsınlar.. Biz bu ülkeyi sevenler.. Hiç bir zaman bu sloganı atmayacağız.. Bu süreç kimlerin kardeşliği... barışı istediğini... gösterecek... ![]() |
|
| #7 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Sadece dün Şırnak'ta defnedilen şehidimizin cenazesini düşünün. Kahrolsun PKK ve Türk kürt kardeştir, sloganları kürtçe olarak atılmıştır. Kürtçe ağıtlar yakılmıştır. Kısaca bu milletin hiçbir ferdinin ötekiyle problemi yoktur. Tek problemimiz kardeşi kardeşe düşürmeyi amaç edinmiş fitneci düşmanlarımızdır... Saygılarımla | |
|
| #8 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
Şimdi anladınız mı insanlar nasıl birbirine düşürülüyor. Şovenizm nasıl provoke ediliyor... İç savaş nasıl yaratılmaya çalışıyor... Bir de evine akşam yemeğinden önce şehit haberi gelen anaları,babaları,eşleri,çocukları düşünün... Biz buna lanet okuyoruz diye "şovenist" oluyoruz... Okuyamayanlar utansın. Başımız sağolsun... Saygılarımla... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| doğrusu çok koyuyor bunlar bana... askerlerin ölmesi değilde kanlarının yerde bırakılması işte buna katlanamıyorum... bu adamlar ülkesi için ölüyor peki devlet ne yapıyor pkk destekçisi olduğundan şüphe etmediği(ki onlarda bunu gizlemiyor açık açık biz pkklıyız diyorlar)bu insanları meclise sokuyor belediye başkanı yapıyor ve bunlara bizim vergilerimizle para ödüyor...tarihte böyle bir onursuzluk örneği yoktur... yahu k.ırakta pkk kamplarının yerini biliyoruz her saldırı sonunda kaldır f-16 taş üstünde taş kalmayana kadar cehennem ol...çözüm mü bu bilmiyorum ama en azından birileri bunun bedelini ödemeli öyle yada böyle... lanet olsun pkk ve destekçilerine... onlara bunun hesabını soramayan onursuzluk abidesi devletimede yazıklar olsun... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
|
| #10 | ||
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| Alıntı:
Provokasyona gelmemeli, sağduyulu davranmalıyız... Bunu diğer başlıklarda da defalarca belirttim... __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|