"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Genel Kurmay Basın Açıklaması/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Genel Kurmay Basın Açıklaması GENEL KURMAY BASIN AÇIKLAMASI Alıntı:
| |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terörle mücadele konusunda sarsılmaz bir kararlılığa sahip olduğu ve bu tür saldırılara gereken cevabı vereceğinin tartışılmaz bir gerçek olduğu belirtilerek, ''TSK'nın beklentisi; bu tür terör olaylarına karşı, yüce Türk milletinin kitlesel karşı koyma refleksini göstermesidir'' denildi. 5- "Ortaya çıkan ve giderek artan terör eylemlerinin, bu tür düşüncelerin ve bunları dolaylı ve doğrudan destekleyenlerin çarpık düşüncelerinin çok açık bir göstergesi olduğu şüphesizdir. 6- "Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadele konusunda sarsılmaz bir kararlılığa sahiptir ve bu tür saldırılara gereken cevabı vereceği tartışılmaz bir gerçektir." 7- "Türk Silahlı Kuvvetlerinin beklentisi; bu tür terör olaylarına karşı, yüce Türk milletinin kitlesel karşı koyma refleksini göstermesidir.'' http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=88642 Genelkurmay Başkanlığı diyeceğini demiş. Saygılarla.Harbey. |
|
| #3 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: gavur izmir
| Bu konuya iki açıdan bakmak gerekiyor kanımca; 1-Terör gibi milletimizi ekonomik,sosyal ve psikolojik açıdan tüketen bir olgu karşısında bile Türk milleti olarak tepkimizin ne kadar sığ ve bilinçsiz olduğunu ayrıca bu tepkimizi dile getirirken örgütsüz ve dağınık olduğumuzu gösterir. 2-İkinci olarak da 1000ler ile ifade edilen sivil toplum örgütlerine sahipken bu gibi açıklamalar ordumuzdan gelmesi ülkemizin ne kadar acı bir durum içinde olduğunun belgesidir.Örgütlenme ve olaylara karşı birlikte hareket etme eğilimi yaklaşık 27 sene önce sekteye uğramış olabilir ama artık bunu yıkmanın zamanı gelmedi mi?dirilmenin zamanı gelmedi mi? -Ayrıca bu ve bundan önceki bütün bildirileri ve halkı aydınlatmaları için ordumuza şükranlarımı sunuyorum... |
|
| #4 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Teröre verilecek en iyi cevap ülkenin bu kalleşliğe karşı meydanlarda birleşmesidir.Askeriyenin son dönemlerde yaptığı ender iyi şeylerden biri bu çağrısı sanırım.Sonuna kadar destekliyorum.... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #5 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: gavur izmir
| sayın bozkır a meydanlarda birleşme yönündeki fikirleri doğrultusunda tam destek veriyorum...eğer bu millet Tayyip Erdoğan'a ve AKP'ye, ABD ve AB işbirlikçilerine karşı cumhuriyet mitinglerinde milyonlar olduysa 23 yıldır kanımızı emen evlatlarımızı yokeden teröre karşı da milyonlar olmalıdır... tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-06-07 14:59 . |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Herşey bir planla yürüyor.Seçim arefesinde askerin sınırda konuşlandırlması ve asker tetikte beklerken terör olaylarının artması..Olan her iki tarafın kimsesiz ailelerine oluyor ve rantçılar rantlarını devam ediyorlar. Keşke ölen askerlerin yakınları da bunu bilseydiler.Kahrolsun pkk ile sorun bitmiyor.Bizi yönetenlerin bilinçsiz davranışları da sorgulanmadıkça sorunlar bitmez. Ama olmayacak.Çünkü dost ve düşmanı birbirinden ayırt edecek bir sorgulama bilinci yok halkımızda.. 3 ve 7 maddeleri ben şahsen kimlik ve inanç kavgasına davetiye olarak görüyorum. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ben 1. maddeye takıldım. Diğerleri bildiğimiz şeyler. Yeni birşey yok. Birinci sınıf öğretmeninin "Bence Mehmet okuma yazma öğrenemeyecek." demesine benziyor. Madem biliyorsun neden öğretmiyorsun? Ya da Emniyet Amirinin "istanbulda kapkaç olayları yaz aylarında artış gösterecek" demesi gibi. Madem biliyorsun önlemini al demezler mi? Kapkaçla mücadele kimin işi? |
|
| #8 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
| #9 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: İZMİR
| TSK'nın bildirisini şükranla karşılıyorum. Özellikle 7. madde, halkı sivil mücadeleye davet ediyor. Oldukça yerinde bir vurgu. İP'nin 9 Haziran'daki Diyarbakır Mitingi bu açıdan oldukça önemli. Birilerinin saldırması olguları değiştirmeyecek. Birilerine rahatsızlık verse de, millet bundan sonra birlik ve bütünük için, bağımsızlık için sesini daha fazla yükseltecek. Ayrıca şu, orduya sürekli kin kusan zihniyeti şiddetle kınıyorum. Birileri bilgisayar başında rahat koltuğunda göbeğini kaşıya kaşıya yazı yazarken, askerimiz orada canını sınıra tampon yapıyor! Saygısızlık yapmamak gerek diye düşünüyorum! __________________
Ne ABD, Ne AB Tam Bağımsız Türkiye! |
|
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
Siz menim demek istediğimi anlamamışsınız. Tekrar anlatayım. Maliye bakanının emflasyondan, hayat pahalılığından yakınma hakkı var mı? Unakıtan eylül ayında ekonomik kriz çıkabilir diye bir tahminde bulunsa ne kadar mantıklı olur? | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|