"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
DTP Binasına saldırı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alınan bilgiye göre, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesindeki tek katlı müstakil parti binasına, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce molotofkokteyli atıldı. Molotofkokteyli atılmasından sonra binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=88644 __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Neler oluyor dersiniz? TSK açıklamasından vazife çıkaran birileri kitlesel karşı koyma refleksini mi icra ediyor? __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| her şeyi tersinden anlayan insanlar yok mu???? __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| doğrusu şiddet şiddeti doğurur... ancak dtp nin de barıştan yana olduğunu düşünmüyorum... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| '' Laf-Nashiat ile uslanmayanın hakkı .........'tir '' boşlukları doldurursunuz artık. ![]() Onamak anlamında değil, bu son zamanlarda olaylardan sonra bunun da doğal olası sonuçlardan olduğunu hatırlatmak için. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Yozgat
| Evet sayın Y.Büyükanıt'ın çağrısına kulak verdi bu aziz millet. Sadece bir şehirde mi saldırmışlar, bütün Kürtlere olmalı bu saldırı, sürün hepsini Ağrıya, Ermmenistana kadar. Onların dedeleri Yunanlıları dökmüştüye Batıdan, İzmirden denize, sizde ödeyin artık can borcunuzu, sürün doğuya bütün kürtleri.. Doğu'da olmaz, dağlara sürün, dağlara.. Dağları yasak bölge ilan eder, patronun vereceği kimysal silahlarla temizlersiniz.. Doğuyu da Güneydoğu'yu da kurtarın Kürtlerden, alın bu vatan size hayırlı olsun... gazanız mübarek olsun.. Şimdiye kadar birkaç yüz milyar dolarlıkl af, nasihat ettiniz, dağa taşa bildiriler attınız, yapmayın, etmeyin dediniz.. Dinlemediler, herşeyi hakettiler, şimdi av zamanı vatanın seven eline bayrağını, sopasını, satırını alıp ava çıksın. Vatan sizden işte bunu bekler... Yalnız Doğu'ya ve Güneydoğu'ya gönderdiklerinizi ne bekler orasını ben bilemem, onu da Batıdan sürdüklerinize sormak lazım, bir de vatansız, devşirme vatanseverlerinize.... Eh artık Diyarbakırlılar da birkaç kamu binası yakmazlarsa çok ayıp ederler, Diyarbakır'a gelecek Cumhuriyet mitingciler, bence siz Eskişehirden öte gitmeyin.. Provakasyon başladı..Benden söylemesi, uyarmadı demeyin.. Diyarbakırda millet sokağa dökülürse de utanmazca, arsızca teröristler halkı sokağa döktü demeyin.. Teröristler halkı sokağa dökecek elbette, aha işte döküldüler çağrılara uyarak... Aşağıdaki topikte ben de suç işledim.. Evet Y.Büyükanıt'ı yargılayamazlar ama beni yargılayın, ben iyi çocuk değilim, kötü biriyim.. Milleti ben de teşvik ettiğim için saldırın diye... İtiraf ediyorum asıl terörist benim.. Beni bu forumdan atın ya da yaşatmayın. http://www.yaziyaz.com/forum/thread17138-2.html __________________
Hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünüyorsam, ben bir safım. Eğer düşünmek istemiyorsam bir korkak.. Ve eğer hiçbir şeyin değişmemesinin benim çıkarıma olacağını düşünüyorsam bir alçak brusk Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 08-06-07 23:46 . |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İşte buna provakasyon denir. Türk-Kürt Dünyaya, emperyalistlere , dosta ve düşmana Diyarbakırdan Birlik ve bütünlük mesajı verirken, Bundan rahatsız olan Birlik ve bütünlüğü istemeyen bölücü ayrılıkçılar herzamanki gibi , ABD nin kendilerine verdiği görevlerini yapıyor. Genelkurmay başkanı birlik ve bütünlük mesajı veriyor, bundan rahatsız olanlar ise provakasyonlarını yapıyor. Ama Milletimiz , emperyalistlerinde, onların provakatörlerinin de oyunlarını boşa çıkaracaktır. |
|
| #8 | |
| Teröre tepki göstermesi istenen ulus, eğer her teröre tepki gösterdiğinde Kürtler'i Doğu'ya sürmeyi hedefleseydi, Batı Anadolu'da bir tane Kürt kökenli yurttaşımız kalmazdı. Ulusumuz Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkesi ile yıllardır teröre tepki gösteriyor; ama ''Kahrolsun Kürtler'' değil ''Kahrolsun PKK'' sloganını haykırıyorlar. Merak etmeyin, halkımız kimseyi denize dökmez; dökseydi İzmir'de, İstanbul'da, Antalya'da, Ankara'da v.s otobüs duraklarında patlatılan bombalardan sonra dökerdi. Bu DTP'nin tek katlı müstakil binasının molotoflanmasıyla, Bilderbergçi Hasan Cemal ağzıyla ''yükselen faşizm'' paniği yaratmanın kimseye getirisi yoktur. Bu zokayı yutan da yoktur. DTP'nin molotoflanmasının da kimseye hayrı yoktur; tam tersine... __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bir gün mutlaka demokrasi bu topraklara da uğrayacak. . __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|