"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Arkadaşlar, Buraya kadarmış, Siteden atılmadan ben pılımı pırtımı toplayıp gideyim dedim.. Çünkü bu sitenin artık tarafsız olmadığına iyice inanmaya başladım.. Her yorumuma.. Her yazıma.. Nezaketsiz üslup.. aşalığama gibi kulplar takılarak.. ikazlar almaktayım.. Çok ilginçtir ki.. Mustafa Kemal'e. Ülkeme.. Bayrağıma..Milletime.. Hakaret ve aşağılamalar sözkonusu olduğunda.. Yazılar yerli yerinde duruyor.. Yazılarımı ve yorumlarımı.. İzleyenlerin takdirine bırakıyorum... Ne yazık ki bu site 'Tarafsız '' bir site değildir... Hakimiyetin.. ÖDP'li ve SOL görüşlü arkadaşlarda olduğu.. bir sitedir... İlk geldiğimde de bu tespiti yapmıştım.. Tespitimde haklı olduğumu düşünüyorum.. Yine de böyle bir sitede bile... MHP oylarını ilk üç'e sokabildiysek .. ne mutlu bizlere... Sol görüşlü , Kürtçü.. ödp'li ,DTP'li arkadaşlara daha fazla haksızlık yapmayalım... Kendi sitelerinde .... Hem çalıp hem oynasınlar... ![]() Herkese yaşamlarında başarılar... Saygın gılgamış... merak etmeyin.. Size e-postalarım devam edecek.... saygı ve sevgi ile... Ha bu arada hangi yorumuma... SON İKAZI aldığımı hakikaten merak ettim... genelde ne küfür ederim ..ne hakaret.. Sadece biraz İĞNELERİM... UZUNDUR... Sürç-i lisan ettiysek affola.... ![]() |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| İşinize gelmeyince tarafsızlığını eleştirirsiniz değil mi, oh ne ala ya ![]() Solcusuna göre burası sağcı. Sağcısına göre solcu. Dindara göre Ateist yuvası, Ateiste göre şeriatçıların yeri. Demek ki gerçekten tarafsızmış burası. Site adına en iyi kararı almışsınız yine de, forumun kalitesinin bu kararla artacağını düşünüyorum. Teşekkürler. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Sayin mcpo Cok buyuk haksizlik yapiyorsunuz Burada kimse ne Atamiza,ne bayragimiza,nede vatanimiza herhangi bir karalama operasyonuna gitmemistir ama siz MHPliler genelde sadece kendinizi turk ve milliyetci gördugunuzden en ufak bir elestiriye bile tahammul edemiyorsunuz Eger siz bunlara tahammul edemiyorsaniz bu bizim sucumuz degil sizin yanlisinizdir __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| İdda ediyorum bu forumda en çok uyarı alan kişilerden biriyim sn mcpo.Eğer ÖDP liler korunsaydı böyle şeyler başıma gelmezdi. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Kalitenize inanıyorsanız... Burada 3141 mesaj yazacağınıza.. Bakın partiler meydanlara iniyor.. Sizi de bekleriz.. Türk Halkı Kalitenizden MAHRUM kalmasın!.... ![]() | |
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sayın mcpo siz benim gitme kararıma ne demiştiniz bakın. Alıntı:
Hem siz ne demişsiniz "söz konusu vatansa gerisi teferruattır" o yüzden bekleyin, siz çekileceğinize atılmış olursunuz, forsunuz olur... Ben giderken siz beni iknaya çalıştınız ve sonuçta kaldım, umarım siz de kalırsınız. Hem mekanı bırakıp gitmek var mı öyle? Geri gelirsiniz eminim, o yüzden görüşmek dileğiyle... Saygılarımla | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| sayın mcpo doğrusu site yönetiminin tarafsızlığına inananlardanım.... gitmenize üzüldüm... __________________
M.KEMAL seni sevmek ibadettir... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sn mcpo bence ayrılmamalısınız.... Birlikte tartışma ortamı içinde olmak ne kadar zor ?... mcpo'nun bariz bir hakaret,uslupsuzluğuna rastlamasam da ince leyip sık dokursak hepimizden çıkar... Fakat bu tür seyleri saygı sınırını aşmadıkça hoşgörmeliyiz... Ve Sn mcpo şu iğneleri biraz daha küçülterek uzun zaman, hep birlikte devam edebilir,paylaşabilir gibi geliyor ![]() Ama tabiki karar sizin....Ama gitmeseniz daha iyi olur yaa... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Sayın mcpo kesinlikle gitmeniz taraftarı değilim.Bunda da ciddiyim.Sizinle farklı şeyler söylesek de,samimiyeti göremeyecek kadar dar görüşlü değilim. Demokrasi tahammül rejimi maalesef.Ben size faşist desem de,siz bana hain deseniz de birarada bulunmanın koşullarını yaratmak zorundayız.Saygılarımla. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Sayın mcpo, Böyle çekip gitmek varmıydı? Siz giderseniz meydan bir eksik kalacak Ayrıca Renksiz de kalacak |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|