"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Nasıl bir CHP'ye oy verirdim? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| - Muhtıraların arkasından siyaset yapmayan, - Halkı laik - dindar şeklinde kutuplaştırmayan, - AKP'yi 301'in kaldırılması konusunda zorlayan, - AKP'ye demokratikleşme konusunda baskı yapan, - Seçim barajının kaldırılmasını savunan, - AKP'nin doğru icraatlerinin hakkını verip daha iyisi için eleştiri ve çözüm önerileri getiren, - Devlet partisi değil, Halkın partisi olan CHP'ye oyumu seve seve verirdim. Ama bu onların işlerine gelmiyor anlaşılan. Siz nasıl bir CHP isterdiniz? ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| sizin gibilerin oy vermeyeceği bir CHP ye ben oy veririrm __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Halkın çıkarlarını düşünen, Dokunulmazlık zırhını kaldıran, Demokratik,laik, Eşit ücretsiz sağlık hizmetleri getiren, Bir CHP olursa seve seve oyumu verirdim..... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
CHP laik bir parti değil. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
| #5 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| - ABD'nin piyonu olmayan , onlardan icazet alıp "ılımlı islamı" dayatmayan - Halkı asimile etmeye çalışmayan ümmetçilik anlayışını aşılamayı amaç edinmemiş , faşist duygularına islam kisvesini örtmeyen - 301.madde'yi kaldıracak kelle çokluğuna sahip oldukları halde , korkularının esiri olup kaldıramayan - Demokratikleşme yolunda adım atıp , dayatmayı amaç edinmemiş , zorlamadan nasiplenmeyen - Kelle çokluğuna sahip olmasına rağmen bu rezaleti kaldırmayı düşünmeyip muhalefet partilerinin üzerine yıkıp , ihale etmeye çalışmayan Alıntı:
- Devleti oluşturan temel unsurun "millet" olduğunu bildiği halde devlet , millet kelimeleri ile milleti aldatmayı düşünmeyen bir parti olmadığı sürece oyum daima bunun karşısında olanlaradır. Siz nasıl bir AKP isterdiniz ? | |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Altıoku sözde değil, özde savunan bir CHP'de diğer sorunlar da otomatikmen aşılacağı için, gönlüm rahatça gider oy verirdim. ( Avatarımda da M.Kemal'in özde altıoku var... ve orada bir şeyler anlatıyor... )__________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sol parti olmaması ve sadece kendi için deyilde milletimizi düşünerek hareket ederse 18 yaşına gelince verirdim... Fakat bu da CHP nin hiç yapmapmayacagı bir şey oldugu için asla vermem ![]() |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| sayın türker ben bir chp liyim diyelim bu yargıya nereden varıyorsunuz ben kendimi laik olarak görüyorum .ve chp soyurtur varolan partinin üyeleridir bir kişiyi yadırgamak herkesi aynı kefeye koymayı gerektirmez , sizin başta dediklerinizle örtüşmüyor. saygılarımla |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Laik parti diyaneti savunmaz mesela. Laiklik devletin dinlere olan yansızlığıdır. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|