"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Edebiyat > Öykü ve Denemeleriniz

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

İhanet-Yeniden Hayata

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız...

Konu Araçları
Eski27-05-07, 00:21  #1
_scream_
Yazar Adayı

_scream_'nın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
ihanet..

ihanet damladı yanaklarımdan..Dudağıma ihanetinin tadı bulaştı..Oysa affedemeyeceğim silip temizleyemeyeceğim tek şeyin o olduğunu söylemiştim..gözlerime bakarak nasıl yapabildin bunu..sızlamadımı peki birascık olsun vicdanın?!

Soluduğum hava bile ihanet kokuyor..Nefesimi tutup ,artık ihanetin kokusunun içime dolmasını engellemeye çalışıyorum..Hayır..Olmadı..Hadi yeni baştan...Off!! Gene olmadı sanırm...Bidahakine mutlaka olucak ama..Nefes almaya bu kadar ihtiyacım varken , yaşamımın devam etmesi için buna muhtaçken yapamıorum,istemiorum bunu.. ama İçime çektiğim ihanet de olsa ,yaşamım nefes almama bağlı..
_scream_ is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-05-07, 00:23  #2
_scream_
Yazar Adayı

_scream_'nın Avatarı

yeniden hayata..

Siliyorum şimdilerde bütün izlerini..zor olucak belki,belki hala kalıcak bazıları..ama tekrar yaşamaya başlayabilmek için önce bu izlerden kurtulmam gerek..yoksa ya izler tekrar kanamaya başlıyıp beni öldürücek yada onlara baktıkça aklımı kaybetme noktasına gelicem..Sana dair ne varsa çıkarmak zorundayım hayatımdan , içimden,kalbimden..

aslında ne farkettim biliyomusn,artık yanımda mutlaka bi arkadaş istiyorum,arkadaşlarım çoğalmaya başladı böylece..kafam dağılsın,,aklıma sana dair hiçbişey gelmesin diye bol bol gezip tozmaya başladım..gitmediğim yerlere gitmek,görmediğim yerleri görmek arzusu doldurdu bu aralar içimi..hayatı dolu dolu yaşamaya başladım farketmeden sanırım..

Galiba kalbim tekrar atmaya başladı durdurduğun yerden..ve artık kalbim kan pompalar oldu damarlarıma yine,yeniden...hayata döndüm tekrardan..Nefes almaya başladım.. Son bi şans isteğim vardı ya , boşver,,,artık hiç gerek yok..Senin istdiğini yapıyorum ,yalnızlığımla mutlu oluyorum , sakın sorgulama , sen istedin,sen zorladın buna beni..olmaz diyeceğim zaman sen kararını vermiş arkanı dönmştün bile,bana kalan tek şey sana uyup tmm demekti..Artık diyebilirim kii,iyiki benden yalnızllığı seçmemi istedin..Yalnızlıklığımla ben çok mutluyuz artıkk,, tıpkı eski günlerdeki gibii

.... HOŞGELDİN YALNIZLIĞIM İYİKİ GELDİİNN,ÇOK ÖZLEMİŞİM SENİİİ...bİDAHA GİTME LÜTFEENNN ,BEN SENİ KOVSAMDA KAPIYI BIRAK BACADAN GİRR,AMA BIRAKMA BENİİ

_scream_ Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-05-07 08:23 .
Eski27-05-07, 00:26  #3
_scream_
Yazar Adayı

_scream_'nın Avatarı

ölüm..

son noktamıydı ölüm?eskiden ben böyle düşünürdüm..ancak insan değişiyormuş..şimdilerde ölüm bana yeni bi başlangıç gibi geliyor..içimdeki,bedenmdeki beni bu kan kusturan zehiri ancak böyle atabilicekmişim gibi gelmeye başladı artık..
hergün kemiren,içime işleyen bu zehiri atmak zorundayım,ya bu zehir öldürücek beni,günden güne,,yavaş yavaş...yada ben öldürücem kendimi bianda,bu zehirin bedenimi ele geçirmesine izin vermeden...
ardımdakileri düşünmeseydim belkide çokdan atmıştım bikaç adım ölüm adına..ama ya beni gerçekten seven insanlar varsa?? ya ailem??onların bedenindeki zehir olmak istemem..bana olan şeyler onlarada olsun istemem,kan kussunlar istemem...benim çektiğim şeyleri kimsenin çekmesini istemiyorsam ben,o hiç çekmedimi yani böyle bi acı,ki zehri acımadan damarlarıma bıraktı??kıydı bana..
Eski27-05-07, 01:02  #4
öz
Ayrıldı

Umudun bittiği yerdedir ölümün başlaması, ben hep böyle düşünmüşümdür..
öz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski27-05-07, 01:03  #5
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

yapacak bişeyinin kalmamasıdır, hedefsizlik, amaçsızlıktır. Var mı mezarlıkta ki yatanların bir amacı?
Ulukoca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı