"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Toplum içindeki bozuk düşünce./konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| sayın arkadaşlar,yaşadığım zaman içinde öyle olaylara rastladımki insanın şaşırmaması elde değil,acaba diyorum neden böyle oluyor, insanlar neyi hedefliyor, yoksa kendileri o durumda olmayıpta hayıflanıyorlar mı? kişiler bir bayan ve erkeği yanyana gördü zaman hep bunları arasında birşeylerin olduğunu kabul ediyor, bunun normal bir arkadaşlık olma ihtimalini düşünecek bir kapasitede dahi olamıyorlar, daha ziyade abi kardeş gibi düşünenler olmalarına rahmen ikisi arasında muhakkak birşeyler var diyorlar. bu bozukluk neden kaynaklanıyor? kişilerin eğitim düzeyinin yani anlayış tarzlarının yetersizliğinden mi, yoksa kıskanmalarından mı kaynaklanıyor, belki maksat boğazlar boş durmasın laf olsun... ama bunlar cahillikten başka birşey değildir diye düşünüyorum ve kendileri ile bir ilgisi alakası yoksa onların bu tür konularla alakasız olması gerektiğini düşünüyorum. sizlerinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi öğrenmek isteriz. saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Bir insanın fikri neyse zikri de odur hesabı bence. Yani o kişiler demekki bir bayana/erkeğe sadece o gözle bakabiliyorlar. Demekki hayatlarında normal anlamda karşı cinsten arkadaşları olmamış. Ancak böyle olan insanlar o şekilde konuşup insanları sevgili vs. ilan edebilirler. Hem zaten neden durduk yerde insanlar hakkında yorum yapılır anlamış değilim. Sizinde dediğiniz gibi ağız boş durmasın... Konuşsunlarda doğru konuşup konuşmamak o kadar da önemli değil. Mühim olan konuşmak... Çook büyük yetenek. Ben Erzurum da yaşadığım için bu tip şeylerle daha sık karşılaşıyorum. Artık kimseye sevgilim yok demicem. Bütün erkekler sevgilim nede olsa ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Alıntı:
belki böyle bir konu ile sinirlerinizi gerdim ama nedense kimle konuşsam veya dengesizce bir hareket içinde olana karşı çıksam uzun süre ağızlarda dolaşıyor flager45 kesin onunla birlikte ve ve ve bu diyenler hiç mi hiç kız kardeşini veya bir yakınını düşünmüyor,yani şunu belirtmek istiyorum "NE EKTİYSEN ONU BİÇERSİN"anlayışını onlara anlatamazsın. saygılarımla | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Alıntı:
Kim ister kardeşiyle ya da kankasıyla yürürken sevgili kategorisine konulsun. Ben bunu çok yaşıyorum. Önyargılar yıkılmadan hiçbirşey değişmaz bu toplumda üzgünüm... __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|