"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

"Benim bağlandığım kişiye karşı sevgim azalır"

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski10-06-07, 22:01  #1
flager45

flager45'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
"Benim bağlandığım kişiye karşı sevgim azalır"

sene 2000 bir arkadaşla olan birliktelik sırasında bana böyle bir düşüncesini belirtti,elbette düşünceye saygı vardır,fakat kendi düşüncemede saygı gösterilmelidir .

bunda isteyen her türlü anlam çıkarır mesela ben öncelikle şunu düşündüm okunulan kitabın etkisinde kalmak ...

buna karşı savunulacak çokşey var ama öncelikle sizin bu konu hakkında görüşlerinizi paylaşmak isterim.

saygılarımla

flager45 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-06-07 11:33 .
flager45 is offline  
Eski10-06-07, 22:52  #2
KaMeLoT

KaMeLoT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Apr 2007
Ülke / Şehir: erzurum

Bende sevgimin arttığı kişiye bağlanırım mesela...

Bağlandıktan sonra azalsa da farketmez bağlanmışsın bir kere...

Ama elde edince değeri azalır psikolojisiyle de alakalı olabilir arkadaşınızın durumu. Bazı erkekler de öyle oluyor,çok karşılaştım. Kadınlarda da tabi.

Ama kaybedince de her zaman kıymeti artar

saygılar
Eski11-06-07, 00:34  #3
pueril

Giriş Tarihi: May 2007

bağlandığım kişiye sevgim azalmaz.ama eğer sevgim yeterli düzeyde değilse karşıdaki kişi bana bağlandığında sevgim azalabilir...
pueril is offline  
Eski11-06-07, 00:40  #4
characterr
Onay bekleyen
Yazar Adayı

characterr'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
Ülke / Şehir: eşine aşık bir izmirli
"Bağlandığım kişiye sevgim azalır" tarzında bir düşünce oluşmuşsa o sevgi daha var olmamıştır yeterince..Ya da kişi gerçek sevgiden bihaberdir..İçinde bulunduğu duyguyu sevgi sanıyordur..
characterr is offline  
Eski11-06-07, 11:41  #5
esitlik
Felsefe&Konu Dışı

esitlik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: istanbul

Alıntı:
Sayın pueril şöyle demiş:

Mesajı Göster
bağlandığım kişiye sevgim azalmaz.ama eğer sevgim yeterli düzeyde değilse karşıdaki kişi bana bağlandığında sevgim azalabilir...
çok mantıksız düşünce değil mi bu sn pueril? O zaman siz size değer veren değil de sizi fazla takmayan kişilerden daha çok hoşlanacaksınız, yanılıyor muyum? Normalde bir insan, kendisine ilgi gösterilmesinden hoşnut olması gerekmez mi?
ben bu durumu insan psikolojisinin saçmalıklarından biri olarak görmüşümdür. farkedilerek değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kesinlikle insanın değerini çok azaltıyor diğer kişinin gözünde. Saygıyla.
Eski11-06-07, 16:56  #6
Godot

Godot'nın Avatarı

Sevgisi değil de aşkı azalır, yanlış demiş...
aşk bir müddet sonra görevini sevgiye teslim edip başka insanları bir araya getirmeye gider...
Godot is offline  
Eski11-06-07, 17:07  #7
flager45

flager45'nın Avatarı

öncelikle konuyu arkadaşların da fikirleriyle dahada farklı bir duruma getirmek istedim ve o gün bana böyle diyen arkadaşla iki gün konuşmadık 3. gün bir akşam görüşmek için ona belirttim ve o akşam dışarıda oturup konuşuyorduk ,ona kısa bir şekilde sordum ne düşünüyorsun ?

verilen cevap sana sevgim azaldı oldu.

düşündüm demekki bana bağlandın...

saygılarımla

flager45 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-06-07 11:34 .
flager45 is offline  
Eski16-06-07, 12:00  #8
_scream_
Yazar Adayı

_scream_'nın Avatarı

benim için tam tersi olur..bağlandığım kişiye sevgim artar..onu hayatımın bir parçası değil , bütün bir hayatım yaparım..ve sonrada yıkılırım..
_scream_ is offline  
Eski16-06-07, 23:16  #9
Oxygen79

Oxygen79'nın Avatarı

Alıntı:
Sayın _scream_ şöyle demiş:

Mesajı Göster
benim için tam tersi olur..bağlandığım kişiye sevgim artar..onu hayatımın bir parçası değil , bütün bir hayatım yaparım..ve sonrada yıkılırım..
Gerçekten size hakveriyorum.Olurda bir gün onu kaybedersem sanırım telafisi mümkün olmayan hatalar yapacağım.
Oxygen79 is offline  
Eski18-06-07, 11:35  #10
flager45

flager45'nın Avatarı

ama bu şekilde söylemesi içimdeki düşünceyi bitirdi,bu olay burda bitmiştir dedim hemde sevginin üzerine olan nefretle ama aklıma çok takıldı...

saygılarımla
flager45 is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı