"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
"Benim bağlandığım kişiye karşı sevgim azalır"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| "Benim bağlandığım kişiye karşı sevgim azalır" sene 2000 bir arkadaşla olan birliktelik sırasında bana böyle bir düşüncesini belirtti,elbette düşünceye saygı vardır,fakat kendi düşüncemede saygı gösterilmelidir . bunda isteyen her türlü anlam çıkarır mesela ben öncelikle şunu düşündüm okunulan kitabın etkisinde kalmak ... buna karşı savunulacak çokşey var ama öncelikle sizin bu konu hakkında görüşlerinizi paylaşmak isterim. saygılarımla flager45 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-06-07 11:33 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Bende sevgimin arttığı kişiye bağlanırım mesela... Bağlandıktan sonra azalsa da farketmez bağlanmışsın bir kere... Ama elde edince değeri azalır psikolojisiyle de alakalı olabilir arkadaşınızın durumu. Bazı erkekler de öyle oluyor,çok karşılaştım. Kadınlarda da tabi. Ama kaybedince de her zaman kıymeti artar ![]() saygılar __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| bağlandığım kişiye sevgim azalmaz.ama eğer sevgim yeterli düzeyde değilse karşıdaki kişi bana bağlandığında sevgim azalabilir... |
| #4 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: eşine aşık bir izmirli
| "Bağlandığım kişiye sevgim azalır" tarzında bir düşünce oluşmuşsa o sevgi daha var olmamıştır yeterince..Ya da kişi gerçek sevgiden bihaberdir..İçinde bulunduğu duyguyu sevgi sanıyordur.. ![]() ![]() |
| #5 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
ben bu durumu insan psikolojisinin saçmalıklarından biri olarak görmüşümdür. farkedilerek değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kesinlikle insanın değerini çok azaltıyor diğer kişinin gözünde. Saygıyla. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI | |
| #6 | |
| Sevgisi değil de aşkı azalır, yanlış demiş... aşk bir müddet sonra görevini sevgiye teslim edip başka insanları bir araya getirmeye gider... |
| #7 | |
| öncelikle konuyu arkadaşların da fikirleriyle dahada farklı bir duruma getirmek istedim ve o gün bana böyle diyen arkadaşla iki gün konuşmadık 3. gün bir akşam görüşmek için ona belirttim ve o akşam dışarıda oturup konuşuyorduk ,ona kısa bir şekilde sordum ne düşünüyorsun ? verilen cevap sana sevgim azaldı oldu. düşündüm demekki bana bağlandın... saygılarımla flager45 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 18-06-07 11:34 . |
| #8 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: May 2007
| benim için tam tersi olur..bağlandığım kişiye sevgim artar..onu hayatımın bir parçası değil , bütün bir hayatım yaparım..ve sonrada yıkılırım.. |
| #9 | |
| |
| #10 | |
| ama bu şekilde söylemesi içimdeki düşünceyi bitirdi,bu olay burda bitmiştir dedim hemde sevginin üzerine olan nefretle ama aklıma çok takıldı... saygılarımla |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|