"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski11-06-07, 23:52  #1
Anadolu
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Kırım-Kongo kanamalı ateşi ve tavuklar

Bugün gübre konusunda köylülerle konuşurken ilginç bir ayrıntı yakaladım.Kuş gribi nedeniyle köylerde öldürülen tavuk beslemeciliği nedeniyle kene sayısında artış olduğunu söyledi köylüler.Onlara göre tavuklar daha önce kenelerle besleniyormuş.Biraz düşününce mantıklı olabileceği aklıma yattı.
Tavukların kenelerle beslendiği hakkında bir fikri olan var mı?Saygılarımla.
Eski12-06-07, 03:18  #2
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

Alıntı:
Sayın Anadolu şöyle demiş:

Mesajı Göster
Bugün gübre konusunda köylülerle konuşurken ilginç bir ayrıntı yakaladım.Kuş gribi nedeniyle köylerde öldürülen tavuk beslemeciliği nedeniyle kene sayısında artış olduğunu söyledi köylüler.Onlara göre tavuklar daha önce kenelerle besleniyormuş.Biraz düşününce mantıklı olabileceği aklıma yattı.
Tavukların kenelerle beslendiği hakkında bir fikri olan var mı?Saygılarımla.
onu bilmem de sayın anadolu, her konuda olduğu gibi bu konuda da engin komplo teorisyenliğimi konuşturup bu işin arkasında biyolojik savaş olduğunu söyleyebilirim.

Zaten genelkurmayın açıklamalarını ve özellikle son dönemde askeri panel ve sempozyumların konularına bakarsanız (bir çok konu var bu da içlerinde) biyolojik terör konusu önemli başlıklardan biri. Aslında herkes açık oynuyor ama görmek için göz istiyor sanırım.

gerçi görsek de böyle konuşmaktan başka birşey yapamıyoruz, sonuçta iş yapacak ne yetkimiz var daha ne de gücümüz. O da bilip de bişi yapamamanın çaresizliğini koyuyor ortaya...

Konu dağıttım mı yine? Özür dilerim özür dilerim istemeden oldu ama görünce tutamadım kendimi. Sorunuza cevap vereyim.

Tavuklar tüm böcekleri yer, keneleri de yiyordur büyük ihtimalle.

Saygılarımla
Ulukoca is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı