"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bugün gübre konusunda köylülerle konuşurken ilginç bir ayrıntı yakaladım.Kuş gribi nedeniyle köylerde öldürülen tavuk beslemeciliği nedeniyle kene sayısında artış olduğunu söyledi köylüler.Onlara göre tavuklar daha önce kenelerle besleniyormuş.Biraz düşününce mantıklı olabileceği aklıma yattı. Tavukların kenelerle beslendiği hakkında bir fikri olan var mı?Saygılarımla. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
| #2 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Zaten genelkurmayın açıklamalarını ve özellikle son dönemde askeri panel ve sempozyumların konularına bakarsanız (bir çok konu var bu da içlerinde) biyolojik terör konusu önemli başlıklardan biri. Aslında herkes açık oynuyor ama görmek için göz istiyor sanırım. gerçi görsek de böyle konuşmaktan başka birşey yapamıyoruz, sonuçta iş yapacak ne yetkimiz var daha ne de gücümüz. O da bilip de bişi yapamamanın çaresizliğini koyuyor ortaya... Konu dağıttım mı yine? Özür dilerim özür dilerim istemeden oldu ama görünce tutamadım kendimi. Sorunuza cevap vereyim. Tavuklar tüm böcekleri yer, keneleri de yiyordur büyük ihtimalle. Saygılarımla | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|