"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Çok özlemiştim.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Çok özlemiştim... Ah, bu sonu gelmeyen vedalar... Nasıl da acıtıyor artık canımı. Kalmayı öğrenmek bu kadar zor mu? Umut varken gitmemek gerek. Hiç umudun kalmadı mı? Peki.. yine git.. ben de hiç yitmeyenim. İstiyorsan git yine de... ama bak yüreğin ben de, sıcaklığın ve hüznün de... sonra sevincin, kederin, heyecanın ve coşkunda ben de... ve, ve en önemlisi içinde ki ateş ben de... bir de gözlerin ben de sevdiğim... gözlerin hep ben de... sen git yine de. istersen... gitmeyi... Ben buradayım... hep... yine... seninle ve senin olanlarla. eğer bir gün dönmek istersen ya da ne zaman tekrar gelmek istersen, bekleriz. Biz bekleriz... hep bekleriz... bekleyeceğiz... yaşayarak ve yaşatarak... biz... yani ben ve sen... biz... hep bekleyeceğiz dönüşünü... dönüşlerini... yine ve her zaman... bura da an'ın içinde. gittiğin ama aslında tam da geri döndüğün an'lar da... Bekleyeceğiz... sen git yine de sevdiğim... Biz hep bekledik seni... Hoş geldin... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Bugün terkedilmiş biri olarak yazı çok etkiledi beni ya... Çok güsel yazmışsınız teşekkürler, elinize sağlık... Ah bu gitmeler hiç bitmediler... saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bir akşamüstü biz de veda etmiştik gerçeğe Kim bilir bu kaçıncı göçüydü sevdamızın Dönüp dolaşıp yine bir düşe sığınmıştık çaresiz Yoksa hepten yok olup gidecektik Bizim de umutlarımız oldu Sonbahar yaprakları gibi dökülen Kaç kez vazgeçmek istedik beklemekten Gel gör ki ne biz gidebildik, ne vardı bir bekleyen __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #4 | |
| Umudu biz yolda bulduk onu yüreğimize sardık yoksa bekleyen siz miydiz? tutunca elinden sevdanızın düşmedik uçurumdan kurtulduk... Aramak ve beklemek arasında geçirdik zamanı hep hiç molalarımız olmadı. Oldu mu acaba? Belki de... Bulduğumuz ve kavuştuğumuz kısa anlar da Bu soluklanma bile yetti bize... Sahi hangimiz beklemiştik? ama kimdi dönen? |
|
| #5 | |
| Morphine terk edilmenise üsüldüm. O zaman sizi yeniden aramaya davet ediyorum. Kolay gelsin.. Ah bu aramalar, hiç son bulmadılar... Teşekkürler. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Alıntı:
Aman kim takar yaa ![]() Gelen gelir,giden gider dimi saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Ben zaten msn'nin pek de iyi olmadığını savunanlardanım. Bakın anlamsız bir kırıklık vermiş size. Yine de gelen gelir, giden gider diye kestirip atmayınız herkesi. Bazen hayat zorunlu gidişler yaşatır insana. Sevgisizlikten, hak etmemezlikten, haksızlıktan değildir onlar. En azından üzülmeyi hak eder ve kıymet verilmelidir o şekilde mecburi çekip gidişlere. Uçurumlara hiç sevdalanmadık Portekizli fado söyleyen kadınlar gibi Beklenen yolcuyaydı ağıtımız, Hiç mola vermedik, hiç susmadık, vazgeçmedik Beklenen de olmadık, Hep gelmeyecek olanı, hep imkânsızı bekleyendik Dalgalarsa kıyılarımıza hiç döneni vurmadı Beklemeye alıştık artık Yanarak, yakılarak Gel diye bekleyip, gelmeyişinden garip bir mutluluk duyarak Beklemenin uyuşturucu hazzından kurtulmayı istemeyerek alıştık Gelirse kimi bekleyecektik? Ne yapardık beklemek olmasa? Düşlemek olmasa? Durulduk, Alışkanlığın namert eline bıraktık kendimizi Beklemiyoruz eskisi gibi, ne de acı duyuyoruz Biz belki gelmeyişleri, beklemeyi seviyoruz __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-07-07 23:17 . | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Msn, cep telefonu gibi teknolojik gelişmeler insan ilişkilerini basitleştiriyor, laçkalaştırıyor. Belki özlemeyi unutuyoruz. Belki de insanları gereğinden fazla tanıyoruz. Yakından tanıyoruz. Belki de gelen gelir, giden gider mantığıyla sevilen kişinin hiç bir değeri olmaz bizler için ve hiç bir zaman değeri olmamıştır... Belki de sevmek basit yaşanacak bir olgudur, kurcalamak zarar verir. Belki de artık çıkarlarımız, kişilerin ve duyguların önüne geçiyor. Belki de iki gündür uyumamanın verdiği uyuşuklukla ben saçmalıyorum. Belki de artık yatma vaktim gelmiştir. Dağlı Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-06-07 02:02 . |
|
| #9 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Çok güzel ve içten yazılmış bir yazı,yüreğinize ve elinize sağlık. __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #10 | |
| Siz saçmalamıyorsunuz sayın babacana. Mesela ben de az evvel içimdeki bir yanılgıya kapılarak uykum geldi de saçmalıyorum her halde diyordum. Belki gerçekten biz uykudayız, ya da artık insanların uyanma vakti gelmiştir. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-07-07 23:18 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|