"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
İnsan sevildiğini nasıl anlar?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| tereddüt eden insanlar bu başlığa bakıp kesin bir karar vererek ona göre tavır alsınlar diye bu başlığı açıyorum...engin tecrübelerinize dayanıp söyleyin bakalım, birinin sizi sevdiğini nasıl anlarsınız ve bundan emin olursunuz... |
|
| #2 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
açıkça söylenmesi lazım. | |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Ben genelde anlıyorum, saçmalıyorlar çünkü ![]() Yada benim antenler hep ölelerine açık ne bilim ![]() |
|
| #4 | |
| sürekli senle ilgileniyosa, ilgilenemiyosa bile gözlerini senden ayıramıyosa anlarsın. bunların dışında bariz şeyler yapmıyorsa şüphelenmemek gerek. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Anlarım ama ilk başta pek inandığım söylenemez. Kimisi çok belli eder hareketlerinden kimisi açık açık söyler kimisinininde sevip sevmediğini anlamak için uğraş göstermem gerekir...=) En kıymetliside nedense zor olanıdır. Saf aşık gibi olanlardan hiç haz etmem... falan filan =) saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Bence insanın sevildiğini anlaması biraz da karşıdakinin davranışlarına, psikolojik yapısına bağlıdır. Eger karşıdaki bir sır küpüyse ve hayatını kendi içine hapseden bir insansa duygularını anlamak kadar zor bir şey yoktur. Ancak bir de aksi halde ise, o zaman anlamak da kolay iş olur! __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-06-07 01:16 . |
|
| #7 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: May 2007
| karşısındakinin hal ve hareketlerinden, konuşmalarından anlayabilir bunu |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş! İnsan(Erkekler) sevdiğini(bazı azınlıkların tercihi farkkı olsa da çoğunlukla kadınları)hem sever ,hem de dövermiş! Dost acı söylermiş! Bir Azeri Türküsünde de anne çocuğuna şöyle der: ''Atem ,tutem men seni, Şekere gayem men seni, Akşam baben gelen de oy, Önüne etem men seni!'' Eskiden ,zaman zaman şimdi de çocuğun babası bazen de annesi öğretmen ya da ustaya çocuğu tek koşulla teslim eder.Bütün tasarruf öğretmen ya da ustadadır artık! ''Eti senin kemiği benim!'' Hristiyanlık sevgi belirtisi(Tabii masalsı anlamda!) Sana tokat atana öteki yanağını da uzat! Sana taşla vurana ,sen aşla vur(dokun)! Misafir misafiri ,evsahibi ikisini de sevmez! Biraz da doğru-yanlış sosyal sevgi belirtileri(!)! Saygılar, doğançay |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
bazı durumlarda insanlar sevmeyi ve aşık olmayı aşağılık olarak görüyorlar, bu nedenle sevgisini belli etmemek için karşısındakine dengesiz davranışlarda bulunabiliyorlar, kırıcı olabiliyorlar, tabi taraflar da hassas ise, bu sevgi başlamadan bitiyor... ![]() | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Genelde böyle konularda uzmanım ama bir keresinde çok pis yanıldım. Arık kesin sonuçlara varamıyorum.SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|