| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Evet! Greenpeace'e Destek Vermek İstiyorum! Yeşil, barış dolu, güvenli bir gelecek istiyorum. Greenpeace’in iklim değişikliğinin durdurulması, yenilenebilir enerjilerin hayata geçirilmesi, dünyanın nükleer enerji ve nükleer silahlardan arındırılması, Akdeniz’de yaşamın korunması için yaptığı çalışmaları destekliyorum. Bu amaçla yapılan çalışmaların güçlenmesine katkıda bulunmak istiyorum. Bağış yapın! Bağımsızlığım korumak için hiçbir şirket, devlet ya da politik partiden bağış ya da sponsorluk kabul etmiyor, sadece sizin gibi bireylerin desteği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bağışlar için: Katılın Sanal eylemci olun! 125 ülkeden yüzbinlerce kişi Greenpeace küresel sanal eylemcisi. Sanal eylemlerle hep birlikte hareket etmenin önemini kanıtlayan uzun bir başarı listesine sahip. Siz de sanal eylemcilere katılın, değişimin parçası olun! "Greenpeace Akdeniz Sanal Eylem Listesi"ne katılarak Greenpeace kampanyaları ile ilgili gelişmelerini takip edebilir, sanal eylemlerden haberdar olabilirsiniz. Sanal eylemci olmak için: Katılın Greenpeace Gönüllüsü olun! Gönüllüler, Greenpeace'in temel taşlarıdır. Gerek Türkiye'de, gerek dünyanın diğer ülkelerinde yapılmakta olan birçok çalışma, gönüllüler sayesinde mesafe kat edebilmektedir. Gönüllü olmak için: Katılın __________________
"Toprak yaratıldığında üzerinde sınır ve çizgiler yoktu, onu bölmek insanlara düşmez." Kızılderililer |
| #2 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| istiklal caddesinde greenpeace üyeliğine davet eden görevliler sadece maddi ardımdan bahsediyorlar. bana da sormuşlardı "üye olmak ister misiniz" diye. Üye olunca ne yapacağım deyince "bağış yapıcaksınız" dediler. ben eylem veya başka bir etkinlik olduğunda katılabilirim dedim. Öyle kişilere ihtiyaçları olmadığını ve o şekilde bir üyelik kabul etmediklerini söylediler. "ben öğrenciyim, bağış yapamam fakat etkinliklerine katılabilirim" dedim, "bir şey yapamıyoruz maalesef" dediler. Bu olay bir kere yaşansa iyi, istiklal'e her gittiğimde aynısıyla karşılaşıyorum. Greeenpeace'i ciddi bir örgüt olarak görmüyorum ben. Sadece para yardımı amacı olan bir STÖ ciddi düşünüyor olamaz. Saygılar. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Greenpeace'in ciddiyetsiz olduğunu düşünmüyorum.Zira eylemnlerinden de ne kdaar ciddi olduklarını anlayabiliriz. Ama bana göre değil, o da benim kendi tercihlerimden dolayı, kötü düşündüğümden değil. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| GreenPeace tişörtlü gençler gördüm geçen Beyoğlu'nda, Yaz okulu harçlıklarını çıkarıyorlardı. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|