"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Her konuda tavsiyeler için buraya yazın...mesela size öğretmek için bi örnekler veriyim... şu şeyi şöyle yapın şu albümü alın şu yazıyı okuyun yada istediğiniz her şey... ![]() |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Claude Debussy dinleyin. Richard Brautigan okuyun. Jacob's Ladder'ı izlemediyseniz acilen izleyin. Animals and the Toolkeeper' kesinlikle izleyin. Tom Waits dinleyin. Edgar Allan Poe okumadıysanız okuyun. Saygılar sevgiler __________________
""Korkarım, açıklayamam efendim" dedi Alice. "Çünkü ben kendim değilim ki, kendi dediğimi açıklayabileyim; anlıyorsunuz ya!"" |
| #3 | |
| Ayrıca sakin olun,mutlu olun.Ölümlü bu dünya. (Bu tavsiyeyi kendime de veriyorum bu arada )__________________
""Korkarım, açıklayamam efendim" dedi Alice. "Çünkü ben kendim değilim ki, kendi dediğimi açıklayabileyim; anlıyorsunuz ya!"" |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Her zaman rahat ve doğal olun,kasmayın ![]() Anathema,opeth ve metallica dinleyin... Sizi üzen birşey olduğu anda hemen ortamı değiştirin,baska şeyler yapın... Hatalarınızı kabul etmekten ve özür dilemekten çekinmeyin (bunu daha yeni yeni anlıyorum...) İnsanlara saygı ve sevgiyle yaklaşın ve onlarla bol bol vakit geçirin,eğlenin... Bide kafa sallayın inanın iyi gelicek...sevgiler saygılar (bakın nasılda sevgi ve saygıyla yaklaştım ama )__________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Jazz müziği için kimleri önerirsiniz acaba; Yani şöyle düşünün,arada bir biryerlerden duyunca kulağa hoş geldi Jazz müzik diyor biri ve öneri istiyor,hiçbirşey bilmiyor bu müzikle ilgili ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
| #7 | |
| Charles Mingus'u şiddetle öneririm sayın Remat __________________
| #8 | |
| Tavsiyenizden bende faydalandım sn.ersel teşekkürler... ![]() İndirdim ve çok beğendim saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Metal sevmeme rağmen son günlerde takmış durumdayım; Pinhani dinleyin oldukça rahatlatıyor ![]() Sıkıldığınız her an kağıdı kalemi elinize alıp yazın tüm içinizden geçenleri. Orhan Veli seveniniz varsa, Orhan Veli kafeye gidin çok şirin ve rahatlatıcı bir yer. Bir de siz siz olun, hak edenlere karşı güveninizi sevginizi vermekten kaçınmayın...Başkalarınn hataları yüzünden, hak edenlere haksızlık etmeyin... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #10 | |
| Ben teşekkür ederim sayın Morphine.Özellikle Mingus'un Moanin' ine dikkat.İndirmediyseniz özellikle indirin. __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|