"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| 1.Balkona 50 kişinin çıkması sonucu meydana gelen toplu ölüm.(dudullu'da bir köy nişanı töreninde) 2.TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve üçünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü.(adapazarı/hendek) 3.Elektirik direğine yaslanıp ayakkabısındaki taşı çıkartmak için ayağını silkeleyen kişiyi, elektirik çarptığını sanan bir başkasının akımdan kurtarmak amacıyla kafasına kürekle vurup öldürmesi.(rize-tunca köyü) 4.Midesine sinek kaçan bir kişinin sineği öldürmek için odaya sıkar gibi ağzına sheltox isimli ilacı sıkması ve sinekten beter ölümü.(istanbul-sultanbeyli) 5.Aynı işyerinde biri gündüz biri gece vardiyasında çalışan baba-oğulun motorsikletle eve giderken sert bir virajda karşılaşıp birbirlerine selam vermek isterken çarpışarak ölmeleri.(konya) 6.Karabük demir-çelik fabriksında 600 tonluk pres makinasının arasından emekleyerek geçen işçinin 2450 santigıratlık fırında sigarasını yakmaya çalışırken can vermesi.(karabük) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Kendileri kaşınmış ne diyelim. Hele sinek ilacı durumu diyecek sözüm yok...Hepsi yerlerinde huzurlu yatarlar umarım. saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ankara
| ben de çok alay ederdim bunlarla... taa ki geçen gün yaya halde yolun ortasında sigara yakmaya çalışırken arkadaşlarıma rastlayana kadar... demek ki alay etmemek lazımmış... herkesin başına gelebilir bu tarz şeyler... insanlık hali yani :D |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ben bunların bir kısmının gerçekliğine inanmıyorum. Örneğin kürek hikayesi her yörede anlatılır. Lisede edebiyat öğretmenim bile kendi köylerinde olduğunu iddia ederek anlatmıştı. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|