"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Tesadüfün Igne Deliği Dünyada, kayitlara geçmis en ilginçgerçeklesen ölüm; çok ilginç üstelik yakin tarihten. 1996 yili. Bizde oldugu gibi Yunanistan da yaz döneminde orman yanginlariyla bogusuyordu. Yunanistan itfaiye ekibi büyük bir yangini söndürmüs ama oldukça genis bir alani da kurtaramamislardi. Yangin sonrasi uzmanlar, yanan alanda arastirma yaparken, gördükleri karsisinda küçük dillerini yutarlar. Görünen, denizden bir kaç kilometre uzakta ve yüksekte olmasina karsin yanmis bir balikadamdir. Snorkeli ve zipkini da elindedir üstelik. Sen, balik avlamak için denize dal ...Sonra bir yangin söndürme helikopteri gelip seni çeksin ve yanginin üzerine biraksin... |
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Çok büyük bir talihsizlik olmuş gerçekten ve ilginç. Ben de geçen yıl duymuştum, yurt dışında şimdi tam hatırlayamıyorum ülkeyi; iki tarafı ormanlık bir yolda araçla giderlerken, birden bire sanruftan içeri boğa yılanı düşüyor. Ve direksiyondaki kişiyi boğarak öldürüyor. Tesadüfe baksanıza, oradan geçeceksiniz, yılan ağaçtan düşecek ve sanruf açık olacak ve milimi milimine o boşluğa denk gelecek. İsteseniz, o zamanı yakalayamazsınız. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Çok üzücü. Bir o kadar "nasıl olur ya??" dedirtecek hayret verici ölüm sebepleri. Güler misin ağlar mısın ![]() __________________
Ölüme hasret geldim eyvallah. Dünya`nın kaymağını yerim inşallah "sevgisiz olmak" bana baştan yaraşmış. 43 yaşında sana toprak yer açmış. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Evet ama daha ilginci de var bence...Lunaparktaki adamları biliyor usunuz siz;İki kafadar Diyarbakır'daki bir lunaparkta-tabi biri bekçi-şu uçan sandalyeler var ya,ismine ne deniyordu...Hıh,atlı karınca.Binmişler,düğmeye basmışlar.Ama şunu akıllarına getirememişler:düğmeye basacakları yere makina havalanınca bir daha yetişemeyecekler!!! Sabaha kadar orada dönmüşler,biri ölmüş zaten...Diğeri de normal hayatına devam edemeyecek ladar,aklını yitirmiş durumda!Ne acı değil mi..... __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... |
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| İnanmıyorum ya. Kim bilir daha neler vardır. Geçen gün benim başıma gelen bir şey var aslında, uyandığımda oldu. Sanki her şey ben yataktan kalktığım anda kendimi yerde bulayım diye düzenlenmiş Tabi işin içinde biraz da sakarlık var ama, kalkar kalkmaz yerdeki terliğe basıp kaydım ve kendimi yerde buldum, eğer bir kaç santim daha geriye düşseydim kafamı komidine çarpıp orada ölebilirdim.__________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| O Yunanistan'daki adam yanarak değil de muhtemelen yüksekten düştüğü için ölmüştür, muhtemelen de ne olduğunu anlayamadan olmuştur, hızlı ve az acılı. (Öldükten sonra yanmıştır; cesedi, alet edevatı) __________________
*** |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| İlk hikaye farklı dillerde faklı yerlerde olmuş gibi anlatılır sürekli. Ama ben gerçekliğine inanmıyorum... Adam çekebilecek kadar güçlü bir motor, geniş bir hortum, o adamın sığabileceği kadar geniş bir delik. Açıkçası mantıksız. Bunu ilk geçen sen duymuştum ve internette araştırmıştım. Yabancı dillerde anlatımına bile rastlamıştım. Sanırım Kanada da olduğu anlatılıyordu... |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Talihsizliğin bu kadarı... __________________
tek gerçek ben'im. | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|