"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Komutan AKP'yi fotoğraftan kovdu/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Komutan AKP'yi fotoğraftan kovdu 1’inci Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, Düzlen Köyü İlköğretim Okulu’nun, askerlerce yenilenmesinin ardından düzenlenen törende hatıra fotoğrafı çekilirken grup içinde gördüğü, AKP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Uyumaz’a tepki gösterdi. "Lütfen fotoğraf karesine girmeyin" diyerek okul bahçesinin dışına çıkarttı. Mustafa Uyumaz bahçe dışına çıkana dek kendisine bir albay ve astsubay eşlik etti. http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=285065 özedönüş Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-06-07 19:48 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Katkısı olsun olmasın gerekli gereksiz her açılışa katılıp boy göstererek siyasi rant peşinde koşan AKP ye ders olsun. Bence komutan AKP den öte siyasi kimlik istememiş.İyi de yapmış. He yok ben dernek başkanı kimliğimle geldim diyorsa ortada davet yokmuş zaten...Açıkça oy avcılığı için gelmiş buna da izin verilmemiş! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Komutanımız adamcağızı sadece fotoğraf karesinden kovmuş. Dernek Başkanlığı'nı da alabilirdi elinden ![]() __________________
Ne kadar cahille tartıştıysam hep mağlup oldum Ne kadar alimle tartıştıysam hep galip geldim. (İmam-ı Şafii) |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Komutanın kovmaya yetkisi yoktur.. Demokrasi düşmanlığı ülkeye hiçbişey kazandırmaz.. 28 şubatta bu ülkenin parasını hortumlayanlara neden uyarı yapmadı kpmutanlar.. Halkı kovmaktır komutanın yaptığı, devletin halkı kovmasıdır.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Ben hiç de kovulduğunu zannetmiyorum. Olsa olsa kibarca dışarıya davet edilmiştir. ![]() |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|