"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
AKP'nin 8 Köşeli Yıldızı/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| AKP Binasındaki 8 Köşeli Yıldız ![]() Ben AKP binasındaki bu 8 köşeli yıldızları bir başka ülkenin bayrağındaki yıldıza benzettim siz neye benzetiyorsunuz , yoksa ben yanılıyor muyum nedersiniz ? |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Octogon. (Pentagon'un yakın arkadaşı..) . __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-06-07 12:48 . |
|
| #3 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Klasik yıldız mı koyacaklardı? O yıldız türk bayrağında da var. Değişim....Yeniliklere açık olmalıyız ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Biraz zahmet etseniz neyi temsil ettiğini anlayacaksınız. O yıldızlar Selçukluların 8 kollu yıldızını temsil ediyor. Özellikle Alaaddin Keykubat döneminde kullanıldığı biliniyor bu yıldızların... Arasıra google a uğramalı insanlar... |
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jun 2007
| Bayrak ulusu ulus yapan temel kavramların başında. Neden düz yoldan değilde dolambaçlı yollardan bu temel kavrama sahip çıkalım? Geçmişin fazileti bugünün akp'si ampulu kaldırsak daha iyi olmaz mı ![]() |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
| Alıntı:
Bunlar boş şeylerle uğraşmakdan başka,birşey değil.Başka bir deyişle,bir söz vardır ya, "öküzün altında buzağı arıyorsun"derler. Hürmetlerimle. | |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #8 | ||
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Takkiye edebiyatında sınır tanımayan AKP'nin bu konuyu selçuklu'larla bağdaştırma düşüncesi beyhude bir girişimdir.Tıpkı 500 sayısının ertesi gün 3500 oluşu gibi. Google'da arama yapma zahmetinde bulunmamı ifade eden siz herhalde uyuşuk bir anınızda bu cümleyi sarf etmeyi kendinizde vazife addetmiş olacaksınız ki benim bu resmi haber sitesinden aldığımı dahi görememiş vaziyettesiniz.Google'a gerek yok zaten haber sitesinde konuya detayı ile değinilmiş. Fakat haber sitesi dahi bu konuyu ön plana çıkarırken selçuklular'dan yapılan alıntıdan ziyade ilişki kurmamız gereken diğer gerçeklere zihin altına mesaj göndererek işaret etmiştir ki siz de açık açık ülke ismi zikretmişsiniz daha ne olsun ? | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| İsrail bayrağı bu. İçe geçmişiki kareden oluşan şekli aradım taradım bulamadım. Sağlam bir kaynaktan bulan arkadaşımız olursa buraya kopyalar. Gerçi ne yaparsak yapalım isteyen istediği yöne çeker... __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #10 | |
| Ben müneccim değilim. Falcı da değilim, yıldızlara falan da bakmıyorum. Resmi haber sitesinden aldığınızı bu yüzden anlamadım. Efendi, nerde yazıyor haber sitesinden aldığınız? Sanırım sizin uyuşukluğunuz hala üzerinizde... Ayrıca siz yukarda bir ülkenin bayrağını çağrıştırdığını söylemişsiniz. Ülke bayrakları hakkında bilgisi olan kişi bunun hangi bayrağa benzediğini anlar. Ama herkes öküz altında buzağı aramaz. İzninizle kişisel bir soru soracağım. Cevap vermeye elbette sizin karar vereceksiniz. Bu yüzden affınıza sığınarak soruyorum. Gerçek hayatta da dili böyle mi kullanıyorsunuz? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|