"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Hrant Dink Beraat Etti!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Dink yargılandığı iki davadan beraat etti Öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dink'e, "Türklüğü aşağılamak" ve "adli yargıyı eddlemeye teşebbüs" suçundan yargılandığı 2 davada beraat kararı verildi. Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink hakkında, "Türklüğü aşağılamak" ve "adli yargıyı etkilemeye teşebbüs" suçundan yargılandığı 2 davada beraat kararı verildi. Haberin devamı;http://www.birgun.net/bolum-56-haber...tml#haber_basi SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Şimdi gülsem mi ağlasam mı şaşırdım... Öleli 6 ay oldu.Demek 6 aydır ölü ama suçlu bir insandı. İnsan hayatı ne kadarda ucuz öyle değilmi... Artık yerinde rahat uyuyabilir herhalde... Özgürlüğüne uç beyaz güvercin,dilediğince özgürsün zaten... saygılar sevgiler __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #3 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Buyrun cenaze namazına diyeceğim de, Birileri Hrant müslüman değildi,namazı kılınmaz der diye susuyorum. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #4 | ||
| Alıntı:
saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2007
| siyaset konuşmak istemiyorum fazla da, hakkında dava olan kişi ölürse "dava düşer" niye bu dava düşmedi de beraat kararı çıktı? ya da zaten dava düştü de beraat mi verildi deniyor? konuyu bilen biri açıklasın da öğrenelim bizde. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Acaba Hrant Dink yaşıyor olsaydı bu davadan beraat edebilir miydi? __________________
"Toprak yaratıldığında üzerinde sınır ve çizgiler yoktu, onu bölmek insanlara düşmez." Kızılderililer |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sayın Keriçsiz bu kararı protesto etmemiş mi? Vatan elden gidiyor dememiş mi? Gerçekten yazık. ![]() __________________
demokratturkey |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
saygılarımla ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| "pardon" a benzedi bu da.. ne tuhaf bir ülkedir burası yahu.. ![]() __________________
önce perdeler kapandı,peşinden alkışlar sustu,ve siluetler yavaşça kayboldu -----sessizlik----- acı bitti(!) |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Yozgat
| Çeteler de beraat etti, bir Ogün Samast gider bini gelir militarizmin çeteler ülkesinde..Beyaz bereliler, bordo bereliler, mavi bereliler.. Bu ülkede o kadar çok bereli var ki.. Artık dış tanıtım ürünü ve milli(!) sembol oldu bütün bereli katiller... Bu ülkede asıl haber çetelerin değil de aydınların beraat etmesi.. Ne demişler gazetecilikte bir deyiş vardır. Bir köpeğin bir insanı ısırması değil de insanın köpeği ısırmasıdır haber... İşte öyle bir haber bu.. __________________
Hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşünüyorsam, ben bir safım. Eğer düşünmek istemiyorsam bir korkak.. Ve eğer hiçbir şeyin değişmemesinin benim çıkarıma olacağını düşünüyorsam bir alçak brusk Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-06-07 21:32 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|