"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sömürge Valimize "Hoş Geldin" diyelim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Lagendijk'tan Alevilere: CHP'ye hâlâ nasıl oy verirsiniz?Avrupa Parlamentosu (AP) üyesi Cem Özdemir'in ev sahipliğinde düzenlenen "Aleviler nasıl bir Türkiye istiyor?" paneli ilginç bir tartışmaya sahne oldu. AK Parti'ye ağır ithamlarda bulunan Alevi katılımcılara Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, tepki gösterdi. Lagendijk, "CHP, muhtırayı destekliyor. Hâlâ CHP'ye nasıl oy verirsiniz?" dedi. http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=551825 Bu adamın ne dediğinin bu noktada hiç önemi yok.Hangi partiyi savunduğunun da.Buradaki mesele bu adamın Türkiyenin siyasi durumuna müdahale edecek şekilde hareket etmiesidir.Dünyada bunu yapabilmek için sömürge valisi olmak gerekir. Bu adam kim oluyor ne hakkı var demeyeceğim.Zira yarı-sömürge bir devlette yaşadığımın farkındayım.Sadece hala farkında olmayan arkadaşları bilgilendirmek istedim. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Tabii Zaman bu haberi övünerek veriyor. hale bak! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Sayın Bozkır, Ben bu konuda pek sana katılmıyorum. Sayın Lagendijk, belki Türkiye'yi tam olarak anlayamamış olabilir. Ama sözlerine katılıyorum. Sayın Lagendijk, bu konuda görüşlerini belirtmesini sömürge ilişkisi ile açıklamak pek doğru olmaz. __________________
demokratturkey demokrattr Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-06-07 19:40 . |
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Lagendijk saygın bir devlet adamıdır. Kendisini takdir ediyorum. O bile CHP'nin acınacak durumunu tasvir etmiş. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #5 | ||
| Alıntı:
Kimin tarafını tutarsa tutsun bir Ab memurunun türkiye siyasetine ve türk halkının kime oy verecğini karışmasına hakkı yok.Tabi eğer bağımsız bir ülkede yaşasaydık.Bu ülkenin bir vatandaşı olarak bu beni rahatsız ediyor.Sizi etmiyorsa birşey diyemeyeceğim. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
|
| |
| #6 | ||
| Alıntı:
![]() __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
|
| |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
"Eger gerçekten demokrasiyi ve özgürlükleri savunan bir kitle nasıl olurda Chp gibi bir partiye oy verebilir?" şeklinde. Bu sorunun cevabını bende bilmiyorum. Ve bunun bir seçimleri etkileme çabası olduğunudüşünmüyorum. __________________
demokratturkey | |
|
| #8 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış Sayın Bozkır. Adamcağız, demokrasiden zerre kadar nasibini almamış bir partiye, demokrat bir kitlenin oy vermesini yadırgayarak şaşkınlığını gizleyememiş. Nasıl bizim siyasetçiler Almanya'da sosyal demokratları destekler açıklamalar yapabiliyorlarsa AB gibi entegre olmak istediğimiz bir topluluğun üyesinin yapmasında hiçbir sakınca göremiyorum. Adam hayretlere kapılmış, yazık ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #9 | |
| buradaki sorun din ve laiklik değil.Buradaki sorun bağımsızlık.En azından benim için __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
| #10 | ||
| Alıntı:
Özgürlüğün olmadığı yerde demokrasiden bahsedilemez.Bahsedilse de ancak IRAK kadar olur. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan bozkır Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 15-06-07 23:55 . | |
|
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|