"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Dec 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Bu hastahaneyi bir gören , bir denetleyen,bir duyan yokmu allahaskına ?? Kendi insanlıgımdan utandım.. SSK erenköy fizik tedavi ve esenlendirme hastanesinde fizik tedavi olsun diye Beyin kanaması sonucu felç olan genç bir hastama, MS hastalığıda oldugu halde ''sen yürüyebileceğinimi zannediyorsun'' diyerek hayatından umudu kestiren çalışanları ve yetkililerine bu dünyada bir ceza vercek yetkili yokmu ?? Bunu söyleyenler akademik kişiliği olan insanlar..Doktoru ve terapisti.. Sağlık bakanı recep akdağ bile gitti gördü bu içler acısı yeri..Ama nafile.. Duvarları bile patates gibi soyulmuş... Kendi haline terk edilmiş gibi, personeli ise allah soru sordurmak zorunda bırakmasın, ellerine düşürmesin.. Akıl hastası olmasın diyerek hastamı apar topar çıkardım.. Geride kalanlara allah acısın... |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2006
| hastanın moral ve maneviyatını bozan , ona iyileşmeyeceği tarzında kötü ve negatif izlenimler bıraktıran , yaşama azmini ve sevinvini sarsan bir kişi ; bana göre HEKİM olamaz. |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| bu bir caniliktir.. ve bir fizyoterapiste yakışmayan bir davranıştır... bence kendisinin bir psikolojik tedaviye ihtiyacı vardır... bana okulda güler yüzlü ve yardım ever olmayı öğretiyorlar... hastalara güler yüz gösderilmesi gerektiğini öğretiyorlar... yazıklar olsun __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2006
| Ben 37 yasindayim. trafik kazasi gecirdigim icin kartal hastanesindeki doktorum bana burayi tavsiye etti. ben de bu hastanede tedavi gordum ve Allahima sukur simdi daha iyi durumdayim. ancak fikirlerim sizin fikirlerinizin tersi. bu hastanenin internet sitesi varsa guzel dileklerimi yetkililerine yazmak icin yegenim interneti araken bana burayi buldu. benim doktorum Semra hanım idi. cok da iyi doktor idi. Ne sorsam cevap verdi ve beni hic terslemedi. Hemsirem Sema hemsireydi. O da cok iyi davrandi bana. her gun 3 igne yapti ama of bile demedi. Mervedal Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 07-02-06 15:02 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: KIBRIS!!!
| bence herkesi yanlış değerlendirmek olmaz... herkes aynı değildir... bir kişinin yaptığı bir hata tüm hastaneye kesilmemeli die düşünüyorum __________________
BaRıŞ iStİyOrUm!!!! :105 PeAcE!!!! :333 |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|