"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Forumda hobilerle ilgili bir bölüm açılamaz mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumda Hobilerle İlgili Bir Bölüm Olmalımı? | |||
| Evet!Bu Bölüm Olmalı. | 5 | 62.50% | |
| Hayır!Gerek Yok. | 3 | 37.50% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 8. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Forumda hobilerle ilgili bir bölüm açılamaz mı? Gördüğüm kadarıyla forumumuzda hobilerle ilgili herhangi bir bölüm bulunmamakla beraber bunun olması gerektiği kanaatindeyim ama bunu forum yönetimine iletmek için bir anket düzenleyip başvuruda bulunmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.Sonuçda forum yönetimi eğer isteğin çok olması durumunda bizi kırmaz sanırım.Evet saygıdeğer forum üyeleri ne dersiniz?Sizce hobilerle ilgili bir bölüm olmalımı? ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Ben hobilerle ilgili paylaşmak veya sormak istedikleri olanların sanat bölümünde veya konu dışı bölümünde başlık açabilceklerini düşündüğüm için pekte gerek görmüyorum. saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Alıntı:
Saygılarımla.... ![]() | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Alıntı:
Örneğin müzik benim hobim hatta hayatım bunu sanat başlığı altında açabilirim. Yada resim ama spor dalları ile ilgili birşeyi sanat da açamam konu dışı en uygunu olur. Aslında hobi değil de spor bölümü olabilirmiş ![]() saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| SPor bölümü daha mantıklı o olmalı bence saygılarınıza saygılarımla:D __________________
Amerikan emperyalizmine, Sovyet revuzyonizmine, Bulgar dalkavukluğuna, romen soytarılığına karşı Türk devrimcisiyim... |
|
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Mesela şarap yapmasını bilen var mı? __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Bence bir bölümün açılmasını talep etmek için Konu Dışı bölümünde o konuya yönelik çok fazla başlık açılmış olması lazım ki bir ihtiyaç olduğu gözlenebilsin. Şu an için böyle bir durumdan bahsedemeyiz bence. Her aklımıza gelen konu hakkında da bir bölüm istersek forum düzenli ve sade görünümünden ödün vermek durumunda kalacaktır diye düşünüyorum. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Spor bölümü ve hobi bölümünü konu dışında yapılıyor zaten,bence siyasi içerikli bir forumu,biraz daha içeriğinden uzaklaştırıp,klişe forumlara döndürebilir. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #9 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Spor ve hobi bölümlerinin forumun seviyesini düşüreceğini düşünüyorum. Bunlara bir de film-mp3 paylaşım köşesi eklensin bari Zaen internet bu tür forum siteleriyle kaynıyor. Biz de onlara benzersek farklılığımızı yitiririz.__________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|