"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Gerçekte Kaç PKK'lı Var? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sizce Gerçekte Kaç PKK'lı Var? __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Hiç bir fikrim yok. |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
saygılarımla... __________________
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR......... | |
|
| #4 | |
| Bu 10 millionluk kesim türkiyede midir? Eğer böylese vahim bir durum değil midir? |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Türkiye'de de vardır,dışarda da,forumda bile var. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Sayısını bilemeyiz hadi teröristleri tuttun saydın ee bunları besleyenler, destek verenler onları nasıl sayacağız??? saygılar __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| 3 milyonun üzerinde imza toplanmıştı... İmza ise şuydu; Abdullah Öcalan benim siyasi otoritemdir. Zorla mı,isteyerek mi olduğu tartışılır ancak ortada böyle bir durum var. __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
| #8 | |
| 3 milyona zorla bir şeyler yaptıracak bir gücün pkk'da olduğunu sanmıyorum. İmza atmak terörist olmaya yeter mi? |
|
| #9 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| başbakan ne demişti?İçerde 5000 dışında dışarda 500.Öyleyse önce içerisi halledilmeli demişti.Sonra çark etti.içerde 1500 dışarda 3500.Baştaki mantığa dönersek önce dışarıyı halletmeliyiz o zaman.İnanılmaz birşey.Başbakanın ağzından çıkan laflara bakın.BUSH dan neyi eksik? Türkiyede militan sayısı 5000leri geçmiyor.Ama bu 5000 sonu gelmez.Çünkü doğunun sorunları çözülmüş değil.Asıl önemli nokta burası.Yaşar Kemalin dediği gibi halkı terörist görme mantığı yapılacak en büyük hatadır. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Terörisrler demedim.Böylesine bir gerçeklik var dedim.Sonuçta bu insanlar terörizme destek vermezler mi? Zira birçoğu veriyorda... Belki 3 milyon olmayabilir ama Pkk'nin bu propagandalarla ve devletin yanlışlarıyla böylesine bir güç toplamış olması gayet normal. Bakın Abdullah Öcalan İmralı'daki duruşmada neler demiş; ''DEP'e oy vermeyenlerin tavuğuna kadar kesin diye bir talimat verdim ama bunun bu denli ileri gideceğini düşünmemiştim'' Ortada böyle de bir durum var.Şimdi Pkk militanı bir işyerini bassa ve dese ki, ''Bize şu kadar yardım yap yoksa burayı da seni de,çocuklarını da havaya uçururum.'' Siz ne yapardınız? Düşünülmesi gereken veya yaratılma gereken ironi de burda... __________________
Endum dere duzina Aşlamayi aşladum Sevdaluk eyi şeydur Ben da yeni başladum |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|