| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Türkiye'de Çekilmiş Cin Fotoğrafları +18/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Mar 2006
| Dalga geçmeyin, çarpılacanız şimdi.. Müslümansanız, allah veya cinler çarpacak.. Değilseniz, inançlarla dalga geçtiğiniz için adminler çarpacak sizi, göreceniz sonra, eciş bücüş olmak nasıl bir şeymiş.. |
|
| #3 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| hocam çok iğrenç bir espri olmuş![]() __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #4 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Altından böyle bir şey çıkacağını tahmin etmiştim ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Açıkçası ben korkmaya hazır açmıştım. Hatta korku filmi seyretmeyi çok severim ama gözlerimi film boyunca kapalı tutmaktan filmi hiç anlamam, seyredemem de yine de geceyarısı yanlızsam ille de korku filmi ararım bulamazsam gider alır bu vaziyette izlemeye çalışırım. Benimkisi korktuğumun üzerine karşı çekiciliğiyle gitme ısrarı. Sanırım cinlerden de tuhaf bir şekilde korktuğum için bu topiğe elim gitti hemen. Ama sn. daylight, ba saçma gibi görünen ve güldüğümüz yaklaşımınız siz farkında olmadan benim için büyük bir iyiliğe ve yardıma dönüştü farkındamısınız? Sanmam. Şöyle ki; Ben çok fazla yanlız kalan, hele geceleri yanlızlığı çok seven, kalmak için direten biriyim. Fakat aynı zamanda çok da korkarım. Özellikle yatağa girdiğimde güzel düşler kurmaya başlamazsam gözlerimi tavana, pencereden dışarıya dikip cinlerin, perilerin, şeytanın etrafta olduğunu, üzerime gelip canımı acıtacaklarını, beni korkutacaklarını zannediyorum. Kulaklarım hep seslerde, gözlerim hep duvarlarda, tavanda. Ama sanırım artık olmayacak, sayenizde! Tuhaf bir şekilde bu gün yarın yine yanlız kaldığımda hep sizin bu yaptığınızı ve gönderdiğinizi hatırlayacağım sanırım ve korkmak yerine size teşekkür edip güleceğim, umarım! Teşekkür ederim beni cinlerden kurtardığınız için.. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) mayıs Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-07-07 23:04 . |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| bayat .. __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #7 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Olmamış ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #8 | |