"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Şu Anda Birine Gitsin Dediğimiz Şarkılar Şu Anda Birine Gitsin Dediğimiz şarkilar Ö...'e Taner - Aynı Perde __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: ankara
| umut baykan'a ..... o ağacın altını şimdi anıyormusun??? __________________
bir gizemdi bakışların soru işaretleri yüklenmiş ... |
| #3 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tüm ülkücülere, faşistlere... Adalılar - Amerikan Uşakları Ali Asker - Vur Ulan Köpek Dölü __________________
küçük kara balık denizi düşünüyordu. bu düşünce onun zihninde birgün gerçekleştireceği bir amaçtı. ona göre hayat yalnızca yemek, uyumak, dünya sandığı küçücük bir gölde yaşamak değildi. |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Kendime, Sezen Aksu--Pişman olduğun zaman ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Düşlerimdeki sevgilim vinçenzo'ya.... Nehrimin kıyısında çiçeklerim soluyor... Çince Çok güzel bir şarkı. Bisikletçi filminden. Ne yazık ki çince bilmiyorum! __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| çadırımın üstüne şıp dedi damladı, Allah canımı almadı almadı..... (şu an ki ortama müsait, sözleri acıklı kendi oyun havası allahhhhh) ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Kendime Hüseyin Turan' dan 'Hazan Oldu' |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| 02. Summertime - Beyonce.... Herkese gitsin...Yaz geldi nasıl olsa ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Siz tanımasanız ve o bu mesajı görmeyecek olsa da Sibel'e göndermek istiyorum. Duman-İçimdeki aşk elimdeki saz yeter bana (öyle bir şeydi, ismini tam hatırlayamıyorum) __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Arkadaşlar bizi birbirimize haklı gösterip, dövüştürüp, rant kaldıranlar ve dövüşmemiz için sattıklarıyla zengin olan, nefretimizi kazanıp silahlarımızı doğrulttuğumuzu sandığımız ama aslında kendi kendimizi bitirmemizi sağlayan bizi kendine müptela etmiş masal üstü varlıklar var, her ne kadar bizi farklı masallarda uyutsalar da... Her şey ekonomi kardeş, küresel sermaye de budur! Hepsine gelsin: Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz! __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|