"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski20-06-07, 01:48  #1
ReMaT
Genel Moderatör

ReMaT'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Ülke / Şehir: İstanbul
Gençlik çok mu duyarsız?

Herkes bunu söyler,evet haklılar da,katılmamak elde de değil.

Ama bir de şu yönden bakalım:

http://www.youtube.com/watch?v=cAp_HqUZNIY

Bu sadece basit bir örnek,bana en yakın örnek olduğundna bunu verdim,bçroğu vardır,daha da fazlası vardır tabii ki,konu az ya da çok olması değil.

Gençler tepkisiz deniyor,ancak tepki veren azınlık da,mimlendiğiyle kalıyor,sanki kötü birşey yapmış gibi,"kara leke" sürülüyor adeta alnına.Bunun suçlusu sadece gençlik mi peki?

Artık olayın gencinin yaşlısının kaldığını düşünmüyorum,yapanlar olunca,yapılanlar ortada,adamın biri fotoğrafı çekiyor,muhtemelen o çocuklara yaptırım uygulanacak,süs olsun diye çekmiyorlar çünkü.

Peki yapılan ne?Yemekhane zammı,olayın önemi yok tabii ki,ancak konu açıldı diye bahsedeyim kısaca,tümüniversitelerde 1.5 milyon civarı dolaşan yemek fiyatları,yemeklerin olabildiğince iğrenç olmasına rağmen,2.5 milyon olmuştur Yıldız Teknik'te,bir takım protestolar olmuştur,sonuç?

Mimlenen öğrenciler mimlendiğiyle kalmıştır,

Yemekler halen 2.5 milyondur.

0'a 0 elde ar 0 mı?Hayır,elde olan 0 bile değil,-(eksi)

Peki ne yapmalı?Basit bir yemekhanede böyle yaptırım var ise,başka bir olayda ne olur,siz düşünün.Ya da ülkemize bakın,siz görün.

saygılar
Eski20-06-07, 01:58  #2
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

ya işin ölçüsünü tutturamıyorlar. (ya da tutturamıyoruz) Bİr kısmı dünya yıkılsa umrunda değil adamın, gözünün önünde her türlü pislik olsa sesi çıkmayacak bana neci...

öbür türü de, ses çıkaracam diye abartıp olayı, işi lüzumsuzluk boyutuna götürüyor. hatta kendilerine sahip olamayıp, onu da savunacam bunu da savunacam derken araya pkkyı da katıyorlar...

Denge çok önemli bişey, Allah kimseyi DENGESİZ yapmasın... Böyle duyarlı olacam derken, saçmalıyorlar da....

Adım hıdır, durum budur sayın remat...
Ulukoca is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı