"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Ölümsüzlük sırrı bulundu mu?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ukraynalı tıp profesörü Genadiy Apanasenko, 'ölümsüzlük formülü'nü deneyecekleri bir proje geliştirdiklerini açıkladı. Prof. Apanasenko, değişik branşlardan 30 yardımcısıyla keşfettiğini iddia ettiği yaşlanmayı önleyen ilacı, önümüzdeki günlerde denemeye başlayacağını duyurdu. Mart ortasında başlayacak olan denemede denekler, her sabah içeriği son derece gizli tutulan bir sıvıyı içecek. Genç kalma yönetimi sırf belirli bir maddenin içilmesiyle sınırlı kalmayarak, denek kişiler ayrıca her gün birtakım elektronik cihazların etkisinde tutulacak. Keşfettiği yöntemin nasıl çalıştığı konusunda hiçbir açıklamada bulunmayan Ukraynalı profesör, "Size tek bir ipucu verebilirim. İnsan hücrelerinin oksitlenerek yok olmaya yüz tuttukları anı yakalayarak tüm etkenlerin listesini çıkarmayı başardık. Bunun üzerine bu etkenleri bertaraf edecek kabaca ’ölümsüzlük ilacı’ adını verdiğimiz maddeyi hazırladık. Teoride uygulanacak maddenin, yaşlanmayı durdurduğu gibi 70 yaşındaki bir insanı kırkına geri götürme imkánı da sağlaması gerekiyor" dedi. kaynak:www.bilim.org Ewet arkadaşlar ölümsüzlük ilacı gerçekten bulunması sosyal hayata nasıl bir etki oluşturur bilinmez ama insanoglu sonsuza kadar yaşamak istermi bu tartışılır ![]() __________________
GÜNEŞ DOĞUDAN DOĞUYORSA DOĞU NEDEN KARANLIK |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Beni morartacak ve imzamı kendime yedirtecek ukranyalı bilim adamları bakalım ne yapıcak.. Hiç sanmıyorum ama... ![]() Hiç sanmıyorum değil eminim.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sizde imzanızı değişiverirsiniz sorunda ortadan kalkar ![]() Şahsen ben sonsuza kadar yaşamak istemem sonsuzluk beni ürkütürde ![]() __________________
GÜNEŞ DOĞUDAN DOĞUYORSA DOĞU NEDEN KARANLIK |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Sanmıyorum ama dediğim gibi olursa bende mor olurum.. Bu dünyada geçiciyiz.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| O zaman Dünya daha da berbat olur....Ama her şeye rağmen ölümsüzlük olmasa da sonuçta insan hayatını uzatma konusunda çalışmalar yapılıyor,mutlaka başarıya ulaşacağına inanıyorum.... __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| insan hayatını uzatabilmek diye bir şey yok.sadece insanın sağlıksız hücreleri bulunup tekrar yenilenmesi için çalışmalar yapılıyor.dolayısıyla buna insanın ömrünü uzatmak değilde daha dinamik ve sağlıklı yaşam şartları oluşturulmaya çalışılıyor demek daha doğru olur sanırım. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Ölüme çare olmaz.En fazla yaşam uzatılabilir.Çare bulunduğu an dünya da biter.. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| O kadar yaşayıpta napacağız bu dünya da ??? __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: SoYuT ArAzİ
| kaldıkça daha fazla günahla pençeleşmektense normlar dahili bir yaşam en iyisi . . . __________________
Ü k i |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Ukraynalının fizik gibi en temel bilimden haberi yok demekki. evrendeki her parçacığın bir yarılanma ömrü varken insan gibi bir canlının içinde barındırdığı binlerce farklı bileşimin bütünlüğü bozulmadan kalabilir mi hiç? |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|