| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Evrim Kuramı ve Bağnazlık/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Fizik, Kimya, Biyoloji, Astronomi, Jeoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Prof. Dr. Cemal Yıldırım'ın Evrim Kuramı ve Bağnazlık isimli kitabını http://www.1001kitap.com/Bilim/Cemal.../evrim_kurami/ adresinden online olarak okuyabilirsiniz. Yazar bu kitabını, Evrim teorisine karşı yürütülen din odaklı karalama kampanyalarına, özgür düşünceyi kısıtlamak isteyenlere cevap niteliğinde hazırladığını söylüyor. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) Antioksidan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-12-05 13:25 . |
|
| #2 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Siteye girmedim ama çok güzel bir kitap olduğunu söyleyebilirim. Meraklısının ve öğrenmek isteyenlerin mutlaka okuması gerek. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Buradan indiriyorum, tesekürler __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #4 | ||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Saygılar... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
|
| #5 | |
| Kolayi var, kitap bölüm bölüm verilmis. Her bölüm oldukca uzun. sayfanin bütünü kopy paste ile worda gayet rahatca aliniyor. Cok ta kolay ve hizli. Bu cok iyi iste. Ben de googe´den türkce kitap ariyordum aylardir:-) saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| demek ki hala evrim saçmalığına inananlar var ha. çok şaşırdım. |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Evrim konusu o kadar önemli degil aslinda, biz hallederiz.Uzlasma sart degil biliyorsunuz? Amac; yozlasmadan uzlasamamiz. Kestirme yorumlarla bir yere varamayiz. hos geldiniz bu arada saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
|
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005
| Değerli Arkadaşlar ! Kişisel gelişimin önündeki en büyük engel,kişinin saplanıp kaldığı önyargılardır.Her insan ön yargılarının neden olduğu çamurlukta patinaj yapar durur. Sayın Spartaküs bu arada hoş geldin.3 gün bile olsa seni özlemiştik.Herkese saygılarımla. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|