"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Tıp mı, hasta pazarlamacılığı mı?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Çernobil felaketinden sonra söylemişlerdi. O zaman söyleyenlere inanmamış, siyasetçilere inanmıştık. Şimdi çıktı söylenenler ama bizleri kandıranlardan hiç hesap soramıyoruz. http://www.antinukleer.org/arsiv.php?m=1&n=5 Özellikle Trakya ve Doğu Karadeniz yörelerindeki kanser olayları tüm ölüm nedenlerinin %80'ini aşıyor. Bu yüzdeyi yaşadığım yöredeki ölümlerden edindim. Ölüm nedenleri istatistikleniyor mu bilemiyorum... Bir yol gösteren olursa belki öğrenebiliriz. Sizlerle paylaşmak istediğim konu aslında başka; Ayrı zamanlarda iki yakınımın kanser olduğunu yaşadığım yöredeki Devlet Hastanesi hekimlerinden öğrendik. Teşhisi koyan doktorlar "sizlerin tedavilerinizin buralarda olması olanaksız, İstanbul'da .... özel hastanesine gidin orada .... adlı bir doktor var, o tedavisini yapabilir. Yalnız tedavisi 40-50 milyar'a çıkabilir. Ücreti karşılayabilirseniz götürün" dediler. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Çapa, Cerrahpaşa Onkoloji'ye gidiliyor öncesi; aylar sonraya gün veriliyor. Hasta yakınları ellerinden geleni yapıyorlar ve hastalarını önerilen yere götürüyorlar. İşin garibi; yönlendiren doktoru çok iyi tanıyan ve çok modern görünüşlü bir özel hastane... Umarsız ameliyatlar ve Devlet Hastanesinde 40-50 diye alıştırılan hasta yakınlarına çıkarılan 40 milyarlık faturalar... Peşinden gelen ilk altı aylık kemoterapi seansları da ayrı ücrete tabi. Simsarların eline düşmeden yapılabilecek kanser tedavisi var mı? Kanser olunca tedavi kabul etmeden ölümü beklemek daha doğru mu? H.Kenan Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-06-07 10:58 . |
|
| #2 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Oct 2006
| haklısınız. ben de bir doktor adayı olarak bu ikiyüzlülükten tiksiniyorum. umarım ilerde şimdiki düşüncelerimden ödün verip para hırsına kapılmam ayrıca sağlık sektörü o kadar bozulmuş ki korkmamak elde degil |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Burası Türkiye! hiçkimseye ve hiçbirşeye güvenemiyor insan... Sağlık sektörü, en suistimale açık sektör, çünkü sağlığın var ucunda, devlet sağlık da yetersiz kalmakta, özelde de denetim hak getire ve böyle olunca da hastalar çok iyi sömürülmekte açıkçası... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Nükleer için düğmeye basıldı bu arada. __________________
Güçlüler sadece onları omuzlarımızda taşıdığımız için güçlüdür.Onları bir yere silkelersek yere otururlar. Ormee İsyancıları | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|