"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Hangi partiye kesinlikle oy vermezsiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi partilere kesinlikle oy vermezsiniz?(Birden fazla seçenek işaretleyebilirsiniz) | |||
| Adalet ve Kalkınma Partisi | 71 | 70.30% | |
| Demokrat Parti | 39 | 38.61% | |
| Cumhuriyet Halk Partisi | 38 | 37.62% | |
| Demokratik Toplum Partisi | 42 | 41.58% | |
| Milliyetçi Hareket Partisi | 52 | 51.49% | |
| Genç Parti | 49 | 48.51% | |
| Büyük Birlik Partisi | 54 | 53.47% | |
| Bağımsız Türkiye Partisi | 47 | 46.53% | |
| Emek Partisi | 26 | 25.74% | |
| Halkın Yükselişi Partisi | 39 | 38.61% | |
| İşçi Partisi | 40 | 39.60% | |
| Türkiye Komünist Partisi | 29 | 28.71% | |
| Özgürlük ve Dayanışma Partisi | 26 | 25.74% | |
| Liberal Demokrat Parti | 41 | 40.59% | |
| Saadet Partisi | 60 | 59.41% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 101. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Geçen ay yapılan bir ankete göre kesinlikle oy vermeyeceğiniz parti sorusuna AKP açık ara 1. çıkmış AKP yüzde 32.7 DTP yüzde 19.6 MHP yüzde 14.4 CHP yüzde 11.8 Anketle ilgili ayrıntılı bilgiler bu linkte Neyse.. Hep hangi partiye oy verirsiniz sorusunu soruyoruz. Bu sefer soru hangi partiye (partilere) oy vermezsiniz? Eksik ya da fazla parti adı girmişsem lütfen uyarın ![]() fenerbahçeli Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-06-07 16:41 . |
|
| #2 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Çok kabarık olacak ancak ben şunları işaretledim: AKP, DP, CHP, MHP, GP, BBP, BTP, HYP, İP, LDP, SP... Aslında bürosrasinin en ufak bir bölümüne oy vermek istemem, amaç oy vermek değil, hesap sormak.. Saygıyla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Burada yazanların hiçbirine vermem!!! Versem versem tkp ye veririm oda daha yaşım gelmedi zaten ![]() saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jun 2007
| hangi partiye oy vermem kesinlikle oyumu mhp ve akp vermem oldurseler idama gitsem gene vermem ben onlara gunahimi bile vermem ne diyorsunuz siz oyumuz chp ve ip |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| |
|
| |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Emekçi düşmanı partilere oy yok! |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bende asla vermeyeceklerimi CHP-MHP-GP-BBP-BTP-EP-İP-TKP-ÖDP Yazdım. |
|
| #8 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| AKP, DP, CHP, MHP, GP, BBP, BTP, HYP, İP, LDP, SP, TKP....................... Verilen her oy kurşun olur! |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Alıntı:
saygılarımla __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... | |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| CHP-MHP-GP-İP-BTP-EMEP-HYP-TKP-BBP 'ye oy vermem .. Aslında anket hangilerine verirdiniz asıl seçtiğiniz parti dışında o türden yorumları alırsak? Mesela ben AK Parti olmasa heralde DTP'ye verirdim veya ÖDP.. ![]() İlginç gelebillir ama öyle.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|