"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Tarihteki hangi kişiyle konuşmak isterdiniz? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007
| Tarihtaki o kişiyle ne içerdiniz ve ne sorardınız?.... ben ATATÜRK ile kızkulesine karşı rakı içmek ve şu soruyu sormak isterdim; ismet inönüyü neden sağ kolunuz yaptınız? ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| gerçekten merak edilcek bir soruymuş. bende de diyojenle sohbet etmek isterdim onun zekasına hayranım o kadar çok mantıklı cümleler kullanmış ki zamanında ne diyelim mekanı cennet olsun...ama benim için süper bir filozof |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Mevlana ve Şeyh Şamil'i görebilmek isterdim Sadece dinlerdim onları, konuşmazdım... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| hiç düşünmedim valla,ama illaki birkaç isim çıkarabilriz... yani vardır bize çekici gelen,belki bi idol olabilecek kişi ... Atatürk demek istemiyorum zira Atamla konusmakdan ziyade yolundan gitmeyi yeğlerim .. ama bir Simon Bolivar la konusmak isterdim veya Hürrem Sultan :D __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Büyük iskenderle konuşmak isterdim kendi ağzından hayat hikayesini dinlemek bana nasıl haz verirdi anlatamam... |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Ernesto Che Guevara ile tanışmak isterdim...Hemde çok çünkü ona sadece bir maceraperestti diyenler için onun maceralarını kendi ağzından dinlemek isterdim... __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ,Adolf Hitler ve Mevlana ile Konuşmak isterdim __________________
Senin yolculuğuna katılamam ben sadece bir konuğum.Angelopoulos kelebek Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-06-07 23:46 . |
|
| #8 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: ankara
| inkaları duymuşsunuzdur ya da duymayanlar için söyleyeyim eski bir uygarlık.bende o uygarlığın başında olupta bütün zorluklara göğüs gererek yalan bir suçlama ile öldürülen Atahuallpa ile tanışmak isterdim.kendisine soru sormazdım onun anlatmasını dinlerdim..... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Hz. Adem ile konuşmak isterdim. __________________
emre² |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Atatürk,Fatih Sultan Mehmet,Mete Han ve Atilla ile konuşmak isterdim Mete Han'a Türk olmak ve Türklük bilinci ile ilgili soru sorular sorardım. 'Bizi diğerlerinden ayıran ne?' gibisinden... Atamızla da konuşmak isterdim ona önce Halkçılık ile Milliyetçilik arasında ki farkı daha sonra hangisinin kendisi için daha önemli olduğunu sorardım... Son olarak Turan ülküsü için neler yapılabileceğini sorardım... _gri_kurt_ Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-06-07 23:35 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|