"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek (A) Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı. Ömer Aşık Cenk Akyol Ermal Kurtoğlu Kerem Gönlüm Hakan Demirel İbrahim Kutluay Oğuz Savaş Ömer Onan Semih Erden Fatih Solak Ersan İlyasova Engin Atsür Hidayet Türkoğlu Ender Aslan Kaya Peker Serkan Erdoğan Tutku Açık Mehmet Okur http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=90564 A Grubu: Yunanistan,Rusya,Sırbistan,Eleme birincisi B Grubu: İspanya,Hırvatistan,Letonya,Portekiz C Grubu: Almanya,Litvanya,TÜRKİYE,Çek Cumhuriyeti D Grubu: Fransa,Slovenya,İtalya,Polonya Şampiyonanın yeni statüsüne göre gruplarda ilk üç sırayı alan takımlar ikinci tura yükselirken, puanlarını taşıyarak ikinci turda 6'lı iki grupta mücadele edecek. Bu turda ilk dört sırayı elde eden takımlar ise çeyrek finalde çapraz eşleşme usulü ile karşı karşı karşıya gelecek. Finallere katılacak son ülke ise Bosna Hersek, İsveç, Ukrayna, Makedonya, Macaristan, İsrail, Bulgaristan, Estonya, Danimarka ve Belçika arasında 8 Ağustos 2007 tarihinde başlayacak turnuva sonunda belli olacak. bce11 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 21-06-07 23:17 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Dünya Şampiyonasından çok daha zor geçeceği açık. Avrupa Şampiyonasında oldukça zorlu rakiplerle oynayacağız. Bu rakiplerin hemen hemen hepsi bizim gibi savunma yaparak maç kazanan takımlar. Bizim bu şampiyonada fazla şansımız yok. __________________
.... .... |
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Dunya sampiyonasinda gruplarda gucsuz ekiplerinde yer aliyor olmasi gruptan cikmak adina sizden guclu 1-2 takimi yenmeyi yeterli kiliyor. Ancak Avrupa Sampiyonasi oyle degil. Tamamen denk guclerin mucadelesi. Her serbest atisin,her reboundun her top kaybinin cok onemi var. Turkiye ilk gruplardan muhakkak ki cikacaktir.Rakipleri Almanya,Litvanya,Cek Cumhuriyeti. Ilk uc sira bir ust tura yukseldigini dusunursek Cek Cumhuriyeti'nin bu grupta sansi yok. Onemli olan zaten bir ust tur. Bir ust turda ise Turkiye D grubundan gelen ekiplerle karsilacak. Bu grupta Fransa,Italya,Slovenya ve Polonya var. Kisacasi turnuva boyunca Tony Parkerli Fransa, Dirk Nowitzkili Almanya basta olmak uzere Italya,Litvanya gibi cok sert savunma yapabilen ekiplerle karsilacagiz. Isimiz zor... |
| #4 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Henüz turnuva bitmedi. Ama bir şeyler söylemek gerek. Reziliz. Sahada basketbolu hiç sevmeyen silah zorluyla oynayan oyuncular var sanki. 2 ay kamp yapan oyuncularımız bu iki ay boyunca bir hücüm seti geliştirememiş. İyi bir takımın hep bir C planı olması gerektiği söylenir. Bizimse bırakın B'yi C'yi A planımız bile yok. Bu açıkca görünüyor. Uzunların yarı sahayı geçmeye çalıştığı , üçlük denedikleri bir sistem. Haliyle 2 asistle tamamlanan , 20 küsürde 2 isabetli üçlük yüzdeleri , atılamayan serbest atışlar ortaya çıkıyor. Türkiye basketbol milli takımı tarihinin en iyi kadrosuna sahip iken oynadığı basketbol ile bundan 10 yıl öncesini aratır durumda. Bu arada oyun kurucu sıkıntısı içinde olduğumuz bu kadar açıkken Kerem Tunçeri'nin kadroya çağrılmaması yerine kulubünde bile düzgün oynamayan Hakan Demirel gibi bir pg'nin Cenk Akyol gibi bütün sezon çemberi bulamamış bir sg'nin kadroya çağrılmasının da hiç bir teknik izahı yok. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Türkiye'nin Litvanya ve Almanya ile oynadığı vasat maçını izledim. Adamlar adeta dökülüyordu. Hele Almanya'nın 30 sayı gibi bir fark atması bu takımın artık bittiğini gösterir. 3'lüklerle şansını deneyen ve savunma yapamayan bir Türkiye, İspanya'ya zor gider. Dün akşam Çek Cumhuriyeti'ni yendiler ama bu galibiyet yinede umudumuzu yitirmemize engel olamıyor. Grup üçüncüsü olsa bile karşısına daha zor bir rakip çıkacaktır. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| basketbol milli takı9mından 12 dev ruhu gitmiş... bende pek fazla ilerleyebileceğimi sanmıyorum.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #7 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| ne oldu be geçen seneki adamlara.Yener yenilirler anlarım ama insan azıcık mücadele eder.Dün çekler mahalle takımı gibiydi.Bir zencileri vardı boş turnike atamadı.Buna rağmen sonuna kadar zorladılar.Bizde yürüyen beş tane zombi vardı adeta.Şimdi slovenya,fransa,italya hepsi bize fark atar. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: bedenim
| arkadaşlar noldu bu takıma yaa... Böyle bir jenerasyon bir daha gelmez biz onlardan bu defa şampiyonluk bekliyoruz adamların oynadıkları topa bakın yaa 2001'de 2. olduğumuzdan çok daha iyi bir kadroya sahibiz umarım düzelirler...__________________
Hayat kızgın boğa, ben kırmızı pelerin... sagopa! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: ist.,çorum,samsn
| ben hiç bir maçı tam izleyemedim maalesef arkadaşlar... çünkü moralim bozuluyor izleyince kanal değiştiriyorum.. onları izlerken aklımdan keşke onların yerinde ben olsaydım en azından mücadele ederdim diyorum.. bence sorumlu tanjeviç arkadaşlar yaprığı değişikler çok mantıksız... ayrıca dediğim gibi ruh yok.. __________________
Tacitus: Devlet ne kadar yozlaşmışsa, o kadar çok kanun olur. Simon Cameron: Dürüst politikacı, bir kere satın alınınca taraf değiştirmeyen politikacıdır |
| #10 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
Hay anasını satayım dedim.çek maçında ne öyle.İbrahim attı iki tane üçlük bizimkisi hemen kenara oturttu.Tamam çok kişiyle oynansın maç ama tanjeviçte abartıyor. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|