"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Üç Nokta.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007
| Yazmamam,görmemem,duymamam gerekir seni.. Ama görüyorum ki hayatımın heryerine girmişsin.. Ben de ölmek istemiyorum senin gibi... Aşkı yaşamaktan neden korkar insan? Düzeni bozulsun istemediği için mi? Neden sevgiye bu kadar çok bağlanır? Uzun yıllar sürdüğü için mi? Lisedeki kompozisyon derslerinde yazdığım o kompozisyonlar gibi anlatıyorum seni kendime. Uç noktalardan alınarak sistemli bir şekilde monte edilmiş cümleler yumağı... İnsanların etkileneceği güzel bi yazı... Ama tek yapamadığım sonuç bölümü... Çözüme geldiğimde tekrar serip, tekrar tekrar düğümlüyorum seni içimde. Belki de bu yüzden hiç bitmiyor bu yazı... O yüzden "aynı" deftere iki uç noktamı yazıp bağlıyorum birbirine... Hiç nokta da koymuyorum üstelik; ya virgül oluyor kullandığım; ya da noktayı çok istersem üç nokta... .................................................. ....................... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|