"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Kimlerin Beyni Yıkanmış Durumdadır?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| o kadar çok siyasi görüş yani ideoloji yanlıları vardır ki her biri birilerinin beyni yıkanmış diyor ,elbette bende aynı görüşteyim kişiler bunu banada söyleyebilir ,ama bakarsanız bu durumlar kişilerarası anlaşma bozukluğu doğuruyor. bakarsanız din konusunda kişilerin beyinleri yıkanmış oluyor diyoruz ,iki soyut cümle ile bu konuma sokuluyorlar ve sosyalizm ,kominizm savunucuları içinde aynı şekilde söylemler oluşuyor ,eşitlik ,özgürlük diyerek . biz yani cumhuriyet ve demokrasi savunucuları için belki daha farklı söylemler gündemde ama bakarsanız şuan hepimiz bu ideoloji içinde bulunuyoruz . işin kısacası bu düşünceler içinde ülke yönetimi kuşkusuz devam edecek ama sizin düşüncelerinizi almak isteriz,kimlerin beyinleri yıkanmış durumdadır? saygılarımla |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tüm -izmlerin sakat ve gereksiz olduklarını düşünenlerdenim...Hepsi miadını doldurdu!.. __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Ülkü ocaklarındaki gençlerin. SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| Her alanda ki,her görüşte ki insanların beyni yıkanmış olabilir... __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Fetullahçilarin,ülkücülerin,işçi partililerin.:D __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Sözde demokrasi, özgürlük, insan hakları, hoşgörü, diyalog, birarada yaşam nutukları atan Amerikancıların, Avrupacıların, sorozcuların,fethulahçıların ve bunların ardından yürüyenlerin __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #7 | ||
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Her alanda olabilir bu tabi ki. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Bir keresinde lisede ülkü ocağına mensup bir arkadaşım vardı,onunla aramızda bir muhabbet geçti aynen aktarıyorum: Ben:Olum adamlar sizi kullanıyo,sizin cebiniz delik,adam son model arabalara biniyo,lüks villalarda oturuyo,sizi vatan millet ayağına çıkarları için silah olarak kullanıyolar. Arkadaşım:Kardeşim Allah bu;imanı herkese verir parayı istediğine... Ben aniden olay yerinden uzaklaştım ![]() SAYGILAR... __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Hangi birini sayalım? ![]() |
|
| #10 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: May 2007
| Benim için dünya üzerinde bir tek beyni yıkanmış güruh vardır bunlarda ; Beyinleri din kisvesi adı altında tarikat , cemaat tezgahında özenle morfinlenip uyuşturulmuş imanlı beyinciklerdir. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|