"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Terör'e Batı desteği/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| Yabancı basın Kandil'den örgütün propagandasını yapıyor. ABD'liler kampları ziyaret ediyor. Kandil Dağı, dünyanın önemli basın kuruluşlarının uğrak yeri haline geldi. Terör örgütü üyeleri son olarak Fransız Haber Ajansı'na poz verdi.Alman devlet televizyonu da örgütün kolu PJAK liderlerinden Ahmedi ile yapılan röportajı yayımladı. ........... Ahmedi ARD'ye yaptığı açıklamada, terör örgütünün ABD ve Batılı devletlerden yardım aldığını itiraf etti. Ahmedi , "Kampımıza büyük ülkeler yardım ediyor. ABD'li generaller tolerans gösteriyor, kampları ziyaret ediyor. Bizim Irak'ta olmamız, ABD için avantaj. Azerbaycan'dan aşağı kadar olan bölgeler bizim kontrolümüzde" dedi .............. http://www.turkpolitika.com/modules....ticle&sid=8526 Emperyalistlerin maşalarının , emperyalistlerden başka kimseye hayırları yoktur, kendilerine bile.. __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Ankara-Y.Ayrancı
| Alman devlet televizyonu ARD, terör örgütü PKK'nın İran'daki uzantısı olan Kürdistan Özgür Hayat Partisi PJAK'ın kampına girdi. 'Monitor' adlı programda, örgütün lideri olduğu belirtilen Hacı Ahmedi, ''ABD'li generallerin Irak'taki kampı ziyaret ettiğini ve kamplarına büyük devletlerin yardım ettiğini'' iddia etti. Programda PJAK'ın Köln'de yaşadığı ve Alman kimliği taşıdığı belirtilen lideri Hacı Ahmedi ile röportaj yapıldı. Ahmedi, "Kampımıza büyük ülkeler yardım ediyor. ABD'li generaller tolerans gösteriyor, kampları ziyaret ediyor. Bizim Irak'ta olmamız, ABD için avantaj. Azerbaycan'dan aşağı kadar olan bölgeler bizim kontrolümüzde" dedi. Alman hükümetinin de kendisinden ve faaliyetlerinden haberdar olduğunun altını çizen Ahmedi, Avrupa ve Türkiye'den kamplarına gelen gençler olduğunu iddia etti. "Biz buralara hükmetmezsek buralara İslam hakim olacak" diyen Ahmedi, örgüt adına Avrupalı bazı politikacılarla bağlantı içinde olduğunu da iddia ediyor. "Ahmedi gözetim altında" Alman istihbarat servisi ise "Ahmedi gözetimimiz altında" diyor ama Ahmedi yaşadığı Köln'den ayrılıp sık sık PJAK kamplarına gidiyor, eğitim veriyor. Kampta bulunan Sertan da Türk kökenli bir Alman vatandaşı. Sertan, ARD televizyonuna PKK'nın Belçika'daki kampında eğitim aldıktan sonra PJAK'a katıldığını anlatıyor. Programda ayrıca, kampta eğitim gören teröristlerin İran'a gidip, devlet büyüklerine ve generallere suikast düzenleme ve terör eylemi planları içinde olduğu belirtildi. PJAK nedir? Kürdistan Özgür Hayat Partisi PJAK, 11 Eylül saldırıları sonrasında şekillendi. PKK, bu dönemde adını KADEK olarak değiştirerek ABD'nin ve Türkiye'nin "terör örgütü" baskısından sıyrılmayı amaçladı ve militanlarını İran, Irak ve Suriye'ye gönderdi. PJAK, bu dönemde PKK'nın uzantısı olarak İran'da kuruldu. Örgütün, bugün 3 bin civarında üyesi olduğu tahmin ediliyor. Örgütün ana üssü, Irak sınırları içinde hala PKK'nın etkin olduğu bölge. PJAK'ın bu kampı Kandil Dağı'nın güney yamacında ve bu kampa girebilmek için PKK'nın kontrol noktalarından geçmek zorunlu. İran, 2003 yılından bu yana PJAK ile çatışmaya giriyor, kamplarını bombalıyor. 2006 yılındaki 50'den fazla olayda 50 İranlı ve 20 PJAK üyesi öldü. Kaynak :Açıkistihbarat __________________
Sevinç Daver Keje Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-04-08 10:21 .Sebep: Yazım Kuralı İhlali |
|
| #3 | |
| .................. PKK’ya bağlı PJAK’ın lideri Haji Ahmadi, Alman TV’si ARD’deki programda Avrupa’da militan toplayıp Kuzey Irak’a gönderdiklerini söyledi. Alman Hükümeti’nin kendisinin PJAK lideri olduğunu bildiğini aktaran Ahmadi "ABD’li generaller de kampımıza geliyor" dedi. ............. http://www.turkpolitika.com/modules....ticle&sid=8530 __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #4 | |
| Emperyalizm , kullandığı araçları besliyor.. ... __________________
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Türk Ordusu 15yılda pkkyı bitirmiştir.Ancak pkk yeniden ırak savaşı sonrası toparlanmıştır.Bu toparlanmada batının desteği ve akp hükümetinin basiretsizliği önemli rol oynamıştır. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Benim için en komik olanı da Pkk sempatizanlarının Pkk'yı Amerikan karşıtı falan sanması. Pkk'nın işbirliği yapmadığı bir devlet kalmamıştır. Hemen her emperyalist ülke ile aynı yatağa girdiler. Bir de kendilerine Che havası verirler ki bu da apayrı bir komedi. Che, Amerika ile savaştı ama bunlar Amerika'nın tasmalı köpeği gibi. Apo'nun Yunan televizyonuna "biz doğudan vururken siz de batıdan vurun" diye Yunanlılara verdiği tavsiyeleri hep aklıma gelir de gülerim. Ermenisi, Rumu, Yunanı, Yahudisi, Katolik papazı ve dahi bilcümle Türk'e düşman kim varsa hepsi ile ittifak halindeler. Sonra da kardeşlik barış demokrasi nutukları atarlar utanmadan. Ve bazı solcular da tufaya gelir düşünmeden kafasızca ve onlara hak verir de bizlere bu işbirlikçe hain çeteleri ile aynı ağızdan basarlar "faşist" diye yaygaralarını. Tek bildikleri de budur zaten. Herkes faşist bir tek Pkk ve kendileri demokrat. __________________
Ağlama bebek, gözyaşların dinecek. Sana kurşun sıkanlar hesap verecek. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|