"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
İşçi Partisi Seçim Bildirgesi/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007
| İşçi Partisi Seçim Bildirgesi İŞÇİ PARTİSİ SEÇİM BİLDİRGESİ Ne ABD, ne AB! Tam bağımsız Türkiye! Büyük Milletimize, Bugün 21 Haziran, en uzun gün, en aydınlık gün. Seçim Bildirgemizi en aydınlık günde, aydınlık gelecekleri kurma kararı ve güveniyle onayınıza sunuyor ve iktidar yetkisi istiyoruz. I. BAŞI DİK TÜRKİYE İÇİN İŞÇİ PARTİSİ İKTİDARI Genel Seçim ABD ile İşçi Partisi arasında Türkiye, her cephede Batı’dan gelen o “hayasız akın”la karşı karşıyadır. Günün görevi, vatan savunmasıdır. Geleceğimiz, bu görevin başarıyla yerine getirilmesine bağlıdır. ............... http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...ay&idhaber=707 programın tümünü linkden okuyabilirsinz. __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Sıkıldım bu Perinçek'ten.. Şu seçimler bitsede artık onları medyada görmesek. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
|
| #3 | |
| Sıkılırsınız elbet, Teröriste gerilla diyen sayın mason, Şehitlerimize kelle diyenler, emperyalizmle işbirliği içinde , Cumhuriyetimizin değerlerine ve kurumlarına saldıranlar. ABD nin BOP planında taşeronluk yapanlar daha çok sıkılacak haberiniz olsun... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Acaba hangi Emekli paşa yazmış bunları? __________________
demokratturkey |
|
| #5 | |
| Foruma üye olduğum kısa süre içinde öğrendiğim tek şey İp'li bir grubun sürekli Perinçek ve İp hakkında yazılar yayınlayarak propaganda yapmalarıdır. Bu kısa süre içinde beni çıldırtabilen İp ve Perinçek haberlerinin, uzun zamandan bu yana yazı yazan arkadaşları nasıl çileden çıkarabileceğini tahmin etmek istemiyorum. Kısacası Sayın Fatmaseher İp'nin seçim bildirgesini web adresine girerek bulabiliriz.Böyle boş boş yazılarla forumu işgal etmek huyunuzdan vazgeçseniz daha iyi olmaz mı? |
|
| #6 | |
| Forumda, çeşitli siyasi partillerin linklerinden seçim bildirgeleri verilir, haberler verilir. ama nedense bazıları , diğer siyasi partilerin haberlerinde çıldırmaz da , İşçi partisinin haberlerinde çıldırır. Yine İşçi partisine saldıran konuları açanlara cevapları verilir, konuları açanlar yine çıldırır. neden işçi partisi forumda çok konuşuluyor derler . konuları açanların kendileri olduğunu unutarak.. neden çıldırıyorlar acaba? onlar , sıkılıp, çıldırıp ,karardıkça , İşçi partisinin eylemleriyle , programıyla halkımızın Aydınlığaçıkacağı açıkça görülüyor ![]() http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...ay&idhaber=707 .................... AKP, CHP ve MHP, “Hem ABD hem AB” diyorlar. Milletimiz ise, Tandoğan Çağlayan ve Gündoğdu’dan Diyarbakır’a kadar İşçi Partisi’nin “Ne ABD ne AB, Bağımsız Türkiye” sloganıyla ayağa kalkmıştır. .................. ABD güdümü altında ve AB kapısında, yoksulluğa, işsizliğe, teröre çare yoktur. AB’ye girme iddiasındaki düzen partileri, ABD ve AB emperyalistlerinin çıkarlarını savunmaktadırlar. ABD güdümlü mafya tarikat yönetimi, vatanımızı Avrupa Kapısı’nda bölmektedir. Çareyi ABD’de arayanlar, ABD’ye hizmet etmektedirler. Çareyi AB’de arayanlar, AB’ye hizmet ediyorlar. Çareyi Türkiye’de arayan Türk milletine hizmet ediyor. Bir tek İşçi Partisi, Türkiye’nin Türkiye’den yönetilmesi için mücadele etmektedir. ................... __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-06-07 15:46 . |
|
| #7 | ||
| Alıntı:
ama nedense bazıları , diğer siyasi partilerin haberlerinde çıldırmaz da , İşçi partisinin haberlerinde çıldırır. Yine İşçi partisine saldıran konuları açanlara cevapları verilir, konuları açanlar yine çıldırır. neden işçi partisi forumda çok konuşuluyor derler . konuları açanların kendileri olduğunu unutarak.. neden çıldırıyorlar acaba? onlar , sıkılıp, çıldırıp ,karardıkça , İşçi partisinin eylemleriyle , programıyla halkımızın Aydınlığa çıkacağı açıkça görülüyor mason sıkıldığını, siz çıldırdığınızı söylemişsiniz. NE ABD ne AB başı dik Türkiye diyen, Türk -Kürt kardeştir ABD kalleştir diyen bunu eylemleriyle de , programıyla da belgeleyen İşçi partisine çıldırıyorsanız ... Türkiye'yi , Türkiye'den yönetecek bu programa birilleri çıldırıyorsa.. İyi , iyi , Milletimiz Aydınlığa çıkacaktır. ![]() __________________
Bölücülüğe , Gericiliğe her türlü özgürlük ve demokrasi itinayla bulunur . Ya Ulusalcılığa? Yassak , kardeşim yassak ! Ulusalcılık yassakk !! FatmaSeher Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-06-07 15:56 . | |
|
| #8 | |
| Forumda yazı yazmak yerine daha çok yazılanları okumayı tercih ediyorum. Okuduğum yazılarıda Sayın Fatmaseher ve parti propagandası yapan arkadaşlarımızın yazdıkları yazıları okumayarak kendi adıma geçiştirmeye çalışıyorum. Ancak parti propagandaları o kadar arttıki sadece forumdaki yazıları okumaya niyetli olan beni bile oldukça rahatsız etti. Yazıyaz'ın temel prensibinin (Başlıkta yazılana göre) ''Özgür düşünce'' olduğunu tahmin ediyorum. Ama Sayın Fatmaseher ve kendisini parti propagandası yapmayı görev bilmiş arkadaşların ''Özgür düşünce'' prensibini kötüye kullanarak ''Özgür propaganda'' yaptıklarını düşünüyorum.Sayın Fatmaseher ve propaganda yapan arkadaşlar;propaganda yapmayı tercih etmek yerine şahsi düşüncelerini bizlerle paylaşmayı tecih etseler bu forumun ''Özgür düşünce'' prensibine gerçek anlamda katkıda bulunacaklarını tahmin ediyorum. Sonuçta; Sayın Fatmaseher aslında yaptığım eleştiri sadece size yönelik değildi.Yaptığım eleştiri forumda propaganda yapan bütün yazarlara idi.Yaptığım eleştiriyi biraz da olsa dikkate alcağınızı umuyorum. Saygılar... |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sayın bce11 ooo siz daha yeni sinir olmaya başladınız... Biz bu bir "grup" arkadaşla uzun zamandır sinir harbi yapıyoruz... Daha çok yolunuz var. Tabii bu forumda kalırsanız çünkü bu barkadaşlar hemen her forum başlığına damlar ve alakalı alakasız o forumu bir şekilde İP'ye kaydırır ve propaganda yaparlar... Konu ile ilgili olarak şunu söyleyeceğim... Linkke girdim... Hayatımın en desteksiz ve içi boş seçim bildirgesini gördüm. Bundan bildirge değil olsa olsa iyi niyet temmenisi olur... Buarada dikkat çekici nokta Perinçek ve ekibinin "ABD Müslüman ülkeleri bombalıyor" ve "Haçlı Savaşı" gibi ifadeleri sıkça kullanarak milliyetçilerden sonra dincilere de göz kırpmış olması... Ben diyorum hep... Bu Perinçek'in hangi sandala bineceği hiç belli olmaz... Yeterki kendisine bir kara vaat edilsin... Hemen atlar... Yapmış yapacağını... yolu açık olsun.... |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
1976 dan 1979a kadar silahlı sol örgütlerle birlik görüşmeleri yapan PERİNÇEK değilmiydi. EVET bende merak ediyorum acaba hangi paşa yazmış bu bildiriyi. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|