| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Nelerden kurtulmak istiyorsunuz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Tüm hastalıklardan, sevipte sevilmemekten, sınavları kazanamama riskinden vs. vs..... Ya siz nelerden kurtulmak istiyorsunuz? __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Önyargılardan Siyasetten Kronik uykusuzluk ve baş ağrılarından Sigaradan ve alkolden... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Etnik ayrımlardan ateistlerin çamur atmalarından.. Sümüklü olupta herkese sümüklü yaftasını yapıştıranlardan.. Daha az uyumaya vakit ayırabilmek..bununla birlikte daha fazla kitap okuayabilmek.. Haklarımın ve ayrımcılıkların olmadığı bir ülkede yaşamak..(Haksızlıktan kurtulmak) Birde ![]() Aşktan kurtulmak isityorum.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| __________________
DEVRİM yok, DİRİLİŞ var. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jun 2007
| İnsan psikolojisini bu kadar bilmekten kurtulmak isterdim.... Bazen sıkıntı veriyor, geleceği erkenden tahmin ediyorsunuz.... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007 Ülke / Şehir: erzurum
| erzurumdan, kendime sinirlenince kafama vurma huyumdan, saçımdaki kepeklerden ![]() __________________
Milliyetçilik faşizme açılan kapıdır... |
| #7 | ||
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Alıntı:
![]() __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... | |
| #8 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| |
| #9 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Pişmanlıklardan kurtulmak... |
| #10 | |
Uzaklaştırıldı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| cehaletin egemenliğinden... kendini bazı şeyleri biliyor sanarak karşısındakini küçümseme cesaretini hissedenlerden.. akp iktidarından.. abd zulmünden aydın doğandan özhan canaydından pkk dan paraya tapanlardan hülya avşar,sibel can,magazin basınından nazlı ılıcak gibi bukalemunlardan kalbimi açtığım halde bunu istismar ederek hainlik yapan sahte dostlardan |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|