"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Work and Travel programı kapsamında yarın, 3 aylığına liberalizmin merkezi ( ) ABD'ye çalışmaya ve seyahat etmeye gidiyorum. Orada muhtemelen internet erişimim olsa da, kısıtlı vaktim nedeniyle foruma vakit ayırabileceğimi pek sanmıyorum. Bu nedenle veda etmek istedim. Ekim başında döneceğim; siyasal, sosyal, ekonomik hayat hakkında bol bol gözlem yapıp burada paylaşmak isterim. O zamana kadar... Görüşmek üzere! __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Sevgili Türker Kapitalizmi yakından hissederek engin bilgilerinizle döneceğinize eminim ![]() Bir hayranınızı arkanızda bıraktığınızıda unutmayınız...artena ![]() Gülerek dönmeniz dileğiyle..hoşçakalın ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #3 | |
| İyi dileklerin için teşekkürler Sevgili Kinem. Ya gelince sol tarafım ağır basacak ya da katıksız kapitalist olacağım ![]() Şu an ABD'yi sosyal tarafı eksik, ama bu fazla hissedilmeyen bir refah devleti olarak görüyorum. Bakalım fikirlerimde değişiklik olacak mı. Ha bu arada, New York'a gittiğimde, şu meşhur Hudson enstitüsü'ne de bir uğramayı düşünmüyor değilim ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #4 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Bence arka sokakları geziniz o zaman refahlığı içinizde taa içinizde hissedeceksiniz ![]() __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #5 | ||
| Alıntı:
![]() Göreceğiz, ama abartıldığı kadar olduğunu hiç sanmıyorum. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| İyi yolculuklar Sevgili Türker. Bu üç ayın sana kazandıracağı birçok şey olacağına eminim. Ancak dileğim hayata bakışında hiçbir değişiklik olmamasıdır. Umarın gittiğin gibi dönersin. Sevgiyle... |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Hoşçakal Turker, üzülmüyorum çünkü gidişinin dönüşü var.. İyi yolculuklar, Bush'a bir uğra... __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #8 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Sevgili Türker iyi yolculuklar dilerim.Gözlemlerin özellikle benim için çok önemli paylaşmanı isterim.Mesleğim açısından önemli bir katkı olacaktır Bende Harlem'i tavsiye ederim.Irk ayrımı yapmayan,ötelemeyen,harika bir hukuk devleti ve sosyal adalet mekanını daha yakından görmüş olursun.Kimbilir belki de ben yanılıyorumdur ve önyargılıyımdır Sevgiler...__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Yazılarınızı yakından takip eden birisi olarak benim açımdan bir eksiklik olacak. Dilerim Abd'den Yazıyaz'a katılırsınız. Size iyi yolculuklar. __________________
.... .... |
| #10 | |||||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Elbette her şey güllük gülistanlık değildir. Hiçbir yerde değil. Gidip görmeden de bir şey diyemem. Yine de teşekkürler. Gözlem yapacağımdan emin olabilirsin.Alıntı:
Görüşmek dileğiyle. __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | ||||
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|