"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Kendimle doymayı öğrendim/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Bazen kelimeler anlamları dışına çıkıyor ve anlam kavramı bile yok olup gidebiliyor.Ne acı ki 'dost'kavramıda yok olup gitme sürecinde ve bunu sürkülasyon şeklinde görmek ise en acısı.Nedendir niye böyledir insanların bu kavramların dışına çıkması ve reel olmayan konulardaki bu acı gereksinimler hayır hayat hiçbir insan sana güvenmiyor artık.VE kendisiyle doymayı öğrenmelidir bu kavramı yok etmek ve sanki varmış gibi içerisinde yer almak tebrik ediyorum bu acınası halleri. |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kelimeler bazen anlamlari disina cikabiliyor; genellikle yerinde kullanilmadiginda! Dost kavrami ise hicbir zaman yok olmaz; biz dostca davrandigimiz sürece! __________________
Aci cekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
| Dostluğun da içi boşaltıldığını anlıyorum ben yazınızdan.. Ewet dostluk hakikat gibi derine değil;gerçeklik gibi enine yol bulursa anlamı anlamsızlığına tekabül etmiş demektir..maalesef.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|