"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
![]() |
| |||||||
Yerel mi yoksa Genel seçim mi!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Yerel mi yoksa Genel seçim mi! Milletvekili adayları çıkıp ekranlarda akşama kadar memleketlerinde neleri değiştirebileceklerini, neler getireceklerini, ne yapcaklarını vesaire dillendirip duruyorlar. Peki biz TC vatandaşları olarak milletvekilinden ne istiyoruz; yol-baraj-köprü yoksa başka birşey mi? Aslolan ben şahsen vekilimden ne yol ne baraj ne de köprü istiyorum ben vekilimden şerefli dış siyaset, ABD ve AB'ye karşı dik duruş, TC 'nin bağımsızlığının önündeki engelleri kaldırmasını ve başıma geçirilen bu çuval beni daha fazla boğmadan intikamının alınmasını istiyorum... Arkadaşlar ya siz ne istiyor sunuz vekilinizden??? __________________
"Gök kubbemiz, güneş bayrağımız" aytac2961 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-06-07 16:26 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|