"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Türkiye'nin geleceği için 1,5 milyon e-kart Türk Eğitim Vakfın'ın sitesinden sevdiklerinize her gönderdiğiniz her e-Kart gençlerimizin daha iyi bir eğitim almasını sağlayacak. E-Kart sayacı, 1,5 milyona ulaştığında, sponsorlar 1000 çocuğun eğitimini üstlenecekler. E-Kart göndermek için www.tev.org.tr adresine tıklayabilirsiniz. Türkiye’nin Geleceği için 1,5 Milyon E-Kart Projesi'nin amaçları * Eğitim'in önceliği ve önemine dikkat çekmek. * Eğitim için ihtiyaç duyulan kaynağın (fon) yaratılmasına destek olmak. * TEV'in, çocuklarımızın eğitimi için verdiği desteği, TEV okullarındaki çocukların yaptığı resimlerden oluşan e-kartlar yardımıyla geniş kitlelerin katılımına açmak. * Yeni Yıl kutlamalarının TEV e-kartlarıyla yapılarak eğitime katkıda bulunulması bilincinin oluşturulması. * TEV'e bağış yapma bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak. * TEV'in eğitim konusundaki çalışmalarının geniş kitleler tarafından fark edilmesini sağlamak ve bu doğrultuda bireysel ve kurumsal desteklerin www.tev.org.tr sitesi üzerinden alınabileceğini vurgulamak. http://www.tev.org.tr/ |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|