"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben Yazıyaz ailemize Kurban'dan İnsanlar adlı şarkıyı hediye ediyorum ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Ben yeniden buluşmamızın adına herkese Lois ARMSTRONG/what a wonderfull world şarksını armağan ediyorum. |
| #3 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Bende Kinem'ime Grup Yorumdan Uğurlama'yı armağan ediyorum (kim bilir belki birgün uğurlamak zorunda kalırım )__________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #4 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: ankara
| ben kimseyi tanımıyorum burda ama olsun melike demirağdan arkadaşı armağan ediyorum __________________
DÜŞÜMÜN ARKASINDA BAŞKA DÜŞ VARMIŞ DA BEN BİLMİYORMUŞUM... |
| #5 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Bende Türker'in Amerika'da olmasından dolayı Şimdi Uzaklardasın şarkısını armağan edeyim. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #6 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Bende rojin'ime Grup Destan'ın sen gülsün annem'i armağan edeyim ![]() Biyere gittiğimde yok ayrıca, turşumu kurdurtucam ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bende sayın kinem e Armağan etmek istiyorum Kutup yıldızından - Silizyalı dokumacilarin Türküsünü.. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #8 | ||
| Alıntı:
Bende Kardeş Türküler'den sevgili Fidel'e Satrpıola'yı armağan ediyorum ![]() Birde Silizya değil Silezya olması lazım ![]() giz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-06-07 04:06 . | |
| #9 | |
| Sevgili Sosyoloqqq sizede Şebnem Ferah'tan Deli kızım uyan ![]() |
| #10 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Teşekkür ederim sevgili kinem.Bana ne kadar da uyuyor O zaman bende sana D.S.S'den Aşk Eskitir Beni'yi armağan ediyorum.__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|