"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ![]() Arkadaşlar bu resime iyice yaklaşıp 30 sn boyunca dikkatli bakın ne gördügünüz yazın saygıyla... __________________
GÜNEŞ DOĞUDAN DOĞUYORSA DOĞU NEDEN KARANLIK |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Valla hocam, az buçuk delilik olmasa bilgisayarın başında çığlık atabilirdim, güzel yapmışlar ama nedense hoşuma gitti yaa... bu arada gördüklerimi de yazayım mı? kapının dibinde kırmızı bir teneke, sol tarafta yatağın yanında insan yüzü şeklinde bir çeşme gibi birşey var. Onun yanında masanın üstünde toprak bir kap, kapının yanındaki tenekenin yanında da bir leğen ve içi dolusu işe yaramaz bir sürü hırdavat,.... böyle devam ediyor... bu arada beyaz yakışmış.... ![]() |
| #3 | |
| Valla hocam ben çıglık atmıştım ![]() __________________
GÜNEŞ DOĞUDAN DOĞUYORSA DOĞU NEDEN KARANLIK |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Anlık gerilim ve korku için teşekkürler sayın Mavi ay. Ben çok begendim. Ne gördüğümüzü yazmayalım, bakana sürpriz olsun. . __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 28-06-07 19:27 . |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| AaaaaaaarghhhhHaghaghhhhh! __________________
He He |
| #6 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Valla ben korkmadım,ilginç bir biçimde şaşırmadım da Ama ilginç bir deneyimdi teşekkürler....__________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sayın Mavi ay yapmayın böyle şeyler kalbim var benim mazzallah giderim diğer tarafa sonra ızdırap çekersiniz ![]() __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Hehehhe önceden görmüştüm :D |
| #9 | |
| tahmin etmiştim korkmadım ![]() |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Gerçekten kötü korktum...Zaten mucize bekler bir haldeydim...Aşk olsun.... ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|