"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Yine hangi ayette "allah belanı versin" gibi bir cümle varmış bir gösterebilir misiniz? demişti bir arkadaşımız: İslamiyetin ve müslümanların tanrısı bakın ne diyor : 1-(Ey Muhammed!) Münafıklar sana geldiklerinde, "Senin, elbette Allah'ın peygamberi olduğuna şahitlik ederiz" derler. Allah senin, elbette kendisinin peygamberi olduğunu biliyor. (Fakat) Allah o münafıkların hiç şüphesiz yalancılar olduklarına elbette şahitlik eder. 2-Yeminlerini kalkan yaptılar da insanları Allah'ın yolundan çevirdiler. Gerçekten onların yaptıkları şey ne kötüdür! 3-Onları gördüğün zaman kalıpları hoşuna gider. Konuşurlarsa sözlerine kulak verirsin. Onlar sanki elbise giydirilmiş kereste gibidirler. Her kuvvetli sesi kendi aleyhlerine sanırlar. Onlar düşmandır, onlardan sakın! Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan) çevriliyorlar! 4-Onları gördüğün zaman kalıpları hoşuna gider. Konuşurlarsa sözlerine kulak verirsin. Onlar sanki elbise giydirilmiş kereste gibidirler. Her kuvvetli sesi kendi aleyhlerine sanırlar. Onlar düşmandır, onlardan sakın! Allah onları kahretsin! Nasıl da (haktan) çevriliyorlar! Eyy muhammed diyor tanrı olarak. Onları kahredeceğim diyemiyor Böyle bir ayet var mı yok mu diyen arkadaşlarıma onlar gibi cevap vereyim. Siz islamı bilmiyorsunuz. Tanrı olduğunu iddia eden bir tanrı var ve sıradan ACİZ BİR KULUNA ALLAH ONLARI KAHRETSİN diyor. Gayri gerisi size kalmışş!!! |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı ![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| İşte bu apaçık delildir kuranın tanrı kelamı olmadığının!!! Çok açık bir bedevinin hayat hikayesidir. Yani sıradan bir kitapdır. Ve yazarı da muhammeddir. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Sizlerle anlaşmamız zor gerçekten. Çünkü az çok edebiyat bilginiz veya yeteneğinizin olması lazım... İnşallah siz de bir gün anlayabilirsiniz; çünkü ben kendimin deli olduğunu söylesem de akılsız olduğumu sanmıyorum... Benim anlatım şekli olarak düşündüğüm şeyi siz farklı görüyorsunuz. Ben sizce düşünmüyor muyum hiç? Ama nedense sizle tamamen zıt bir sonuca varıyorum. Umarım bir gün anlaşabiliriz.... İnanmak gerçekten farklı birşey, keşke herkese anlatarak anlaşılabilseydi... Sadece siz anlayabilirsiniz ben ya da bizler anlatsak da bir işe yarayacağını pek sanmıyorum... Genel olarak bir tavsiye de bulunabilirm. Ömer Nesefi - İslam Akaidi bu kitabı tavsiye edebilirim, iman konusunda belki sorularınıza cevap olabilir. Dediğim gibi bizim elimizden gelen başka birşey yoktur. Sadece kapıyı gösterebiliriz. Emin olun (sizin için olmasa da) herşeyimi verirdim o kapıdan girebilsin diye..... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| O ayetleri yaratıcının eline kalem alıp yazdığını sanan ve edebi yoksunlukta boğulan biri için kanıt olabilir, evet.. Bu çıkarımlarınız ile... Hepimizi derinden sarstınız gerçekten... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #5 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: ısparta
| İki yüzlü insanları kimse sevmez....Allah'da sevmez...Allah onları kahretsin der...Bu gayet dogal birsey bence... |
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Diğer bir başlık altında bu açıklanmıştı zaten.Bu edebi bir tarzdır. "Allah yaptıklarınızı görür" "Allah olanlardan haberdardır" vs gibi. __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #7 | ||
Felsefe - İnançlar ![]() Giriş Tarihi: Apr 2007
| Alıntı:
Bu ne aciz bir allah böyle. Beddua ediyor, küfrediyor, tehdit ediyor. Ya zaten güclü o degil mi? Herseye gücü yeter. YAKSIN iste bizi... Taksin bir sise, tavuk gibi cevirip kizartsin. Sonra seyretsin bizim yanmamizi... Gülümsesin durdugu yerde... Yaptigi ile övünsün, gururlansin... Sonra biraz daha biraz daha... Sonsuza kadar yaksin... Ohh ne güzel yaniyoruz böyle... Ne güzel bir allah anlayisi bu... Sizi yakmayacak merak etmeyin... Yakilacak olan bizleriz... ve acikca söylüyorum, ben yanmaya hazirim... __________________
Turkiye'de yapilan katliamlar unutulmayacaktir... Eger tek bir insan absürd fikir sahibi olursa buna deli diyorlar, bircok insan absürd fikir sahibi olursa buna INANC diyorlar. Robert M. Pirsig | |
| #8 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
İnanmayabilirsiniz ama azabı ister tarzda konuşmayın, lütfen. | |
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Alıntı:
Olmaz sayın ulukoca.Siz tüm iyi niyetinizle yazıyorsunuz bunları. Ancak sayın ABCD korkularından emin olamadığı için ve bu korkuları yenmediği için bu çok daha büyük bir azap. Kendi kendini tatmine çalışıyor.Bakınsana Allaha kafa tutuyor. Olsun ve ya olmasın bu sizce nasıl bir durum. Yani eğer kafa tutuğun şey yoksa bu seni nasıl bir görüntü içerisine sokar. Ve ya tam tersi varsa ve sen böyle bir güce kafa tutuyorsan bu durumda buna cesaret denir mi? Sorum şu her iki durumda da böyle bir yeltenişte bulunan kişinin dışa(bizlere)yansıyan durumu nedir sizce? Saygılarımla. | |
| #10 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Ha Allahın zavallı bir kuluyla düelloya girmesine açıkçası ben de anlam veremiyorum.AMA BUNU SORGULADIĞIM BAŞLIK ÇOK İYİ NİYETLE BUNLARI İŞLERKEN AYNI KONUNUN BURADA VERİLMESİNİ AÇIKÇA EMEĞİME SAYGISIZLIK OLARAK GÖRÜYORUM. özedönüş Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 29-06-07 08:44 . | |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|