"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Bu nedir?

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

32. Gün'deki Rezalet

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski29-06-07, 16:49  #1
fellefelle

fellefelle'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2007
32. Gün'deki Rezalet

Dün yayınlanan 32 gün programındaki ilginç dialoglar şunlar;

Programa Sayın Baskın,Sayın Kamer Genç ve Sayın Yıldız hemşire katılmıştı.

Yıldız hemşire neden Diyarbakırda aday oldugunu açıklıyor;çünkü tüm diyarbakır benim burdan aday olmam için bana destek verdiler,bu oyunu bozmak için ben burdan aday oldum.

Baskın Hoca`da "ben ezberi bozmak için,bir genel başkanın kuklası olmamak için ,itilmişlerin,ezilmişlerin haklarını savunmak için aday oldum diyor."

Bu sirada yıldız hemşire baskın hocaya şunları söylüyor"siz bu ülkenin ekmegini yediniz ,prof oldunuz ama bu vatana hainlik yapıyorsunuz neden kürtleri azınlık olarak gösteriyorsunuz raporunuzda?"

Baskın hocada soruyor,siz hiç azınlık raporunu okudunuz mu orda azınlık olarak ben kımleri kastettim?
Sayın yıldız hemşire nedense azılık raporunun hiç bir özelligi ve içerigini bilmedigi için şöyle cevap verdi;"siz bü ülkeye karşı oynanan oynun bir maşasısınız"

Yıldız hemşirenin bu kadar kullanılmaya musait ve de kendini kullandirtmaya musait yapısı varken bir de bir tartışma programına giderken neden hazırlıklı gitmedigine ,bozuk plak gibi sanki hiç söyleyecek yeni bir şeyi yokmuş gibi tekrar tekrar sadece aynı şeyleri soylemesi açıkçası beni hayrete düşürdü!
fellefelle is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski29-06-07, 17:36  #2
Anadolu
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Sayın fellefelle;ne denebilir ki,sorgulamadan itaat derim ben buna.Adaylık zaten provakasyon.Yanlış neyse onu koyarsın ortaya,savunmanı da yaparsın.Bunun içinde en geçerli yol kendi mantık sinsilendir.Doğal olarak burda da birşeyler eksik.
Eski29-06-07, 17:38  #3
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Sn fellefelle,bende izledim programı gerçektende dediğiniz gibi programa katılmış ama neden katıldığından haberi bile yoktu.Sadece ezberletilen birkaç cümlenin dışına çıkamıyordu,nede olsa abilerine çekmiş....
Eski29-06-07, 17:48  #4
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007

Programı izlemedim ama şunu anlamıyorum nedense. Eski bir hayat kadını aday olunca destek veriyorlar, eski bir şehit eşi aday olunca provakasyon oluyor.

Ben ikisinin de aday olmasından yanayım ve ikisinin de kötü bir yanı olduğunu düşünmüyorum. (ne namus lafları ne provakasyon lafları) Ayrıca bir de şu var, bu bir şehit eşidir. Sözlerinin içinde duygusal içerik bulunabilir. herkes kendisinden düşünsün yani... (sözlerini dinlemediğim için doğru ya da yanlış diyemem ama böylesini düşünün bir de)

Dehşet ve ibretle programı değilde konuyu izliyorum şimdi....

Saygılarımla
Ulukoca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski29-06-07, 17:52  #5
Serda
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu

Serda'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Ülke / Şehir: Dünyadan

Sn ulukoca,olayları çarpıtma noktasında üstünüze yok,kimse aday olmasına karşı değil ama bir göreve soyununca birazda bilgi lazım öyle değilmi.Daha kendini ifade etmekten aciz bir insan kimin derdini ifade edebilir.
Eski29-06-07, 17:55  #6
fenerbahçeli

Dün program gerçekten çok komikti..
fenerbahçeli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski29-06-07, 17:56  #7
Anadolu
Ayrıldı

Seks emekçisine helal olsun,arkasında kimse olup olmadığının yorumunu size bırakıyorum.Aynı şeyi bu konu için söyleyebilecek cesaretiniz var mı?Yani özgür irade ile yapılan bir seçim mi,öyle ise neden kendini savunamaz?
Sayın Ulukoca gene keseri elinize almışsınız,yontuyorsunuz kendinizden tarafa. Saygılarımla
Eski29-06-07, 17:58  #8
bozkır
Tarih

bozkır'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Ülke / Şehir: izmir

ben bu mantığı anlamadım.Sade bir kadının adaylığı neden rahatsız edici oldu?Bu ülkede hırsızlar katiller teröristler meclise girmedi mi?Girdi
Çapı yetmezmiş?Bu ülkeyi Çiller kaç yıl yönetmişken neyin kalitesini sorguluyorsunuz...
Eski29-06-07, 18:03  #9
Anadolu
Ayrıldı

Bu sirada yıldız hemşire baskın hocaya şunları söylüyor"siz bu ülkenin ekmegini yediniz ,prof oldunuz ama bu vatana hainlik yapıyorsunuz neden kürtleri azınlık olarak gösteriyorsunuz raporunuzda?"

Çok mu sade bu ifade sayın bozkır.
Eski29-06-07, 18:07  #10
Ulukoca
Forumdan Uzaklaştırılmış

Alıntı:
Sayın rojin şöyle demiş:

Mesajı Göster
Sn ulukoca,olayları çarpıtma noktasında üstünüze yok,kimse aday olmasına karşı değil ama bir göreve soyununca birazda bilgi lazım öyle değilmi.Daha kendini ifade etmekten aciz bir insan kimin derdini ifade edebilir.
ya şimdik şöyle oluyor, çarpıtma değil de. sizin açtığınız o konuda da dedim zaten, mühim olan layık olması mevkisine. O yüzden dedim eğer bir şehit eşi layık değilse, hayatını bataklarda geçirmiş bir zavallının da yapabileceği şeyler çok sınırlıdır. Üstüne bir de ben insan psikolojisinden bahsettim. kocasının şehit olması yorumların da etkili olacaktır ve haliyle baze akli değil, fevri yorumlar yapacaktır.

Üstüne niye bu kadar gidiliyor? dediğim bu.

Saygıalrımla

Alıntı:
Sayın Anadolu şöyle demiş:

Mesajı Göster
Seks emekçisine helal olsun,arkasında kimse olup olmadığının yorumunu size bırakıyorum.Aynı şeyi bu konu için söyleyebilecek cesaretiniz var mı?Yani özgür irade ile yapılan bir seçim mi,öyle ise neden kendini savunamaz?
Sayın Ulukoca gene keseri elinize almışsınız,yontuyorsunuz kendinizden tarafa. Saygılarımla
Valla ne kesermiş be hocam yonttukça yontuyorum her konuda, hala banamısın demedi, körlenmedi bile valla...

Sayın rojin için yazdıklarımı okursanız bu sefer demek istediğim anlaşılacktır sanıyorum.

Saygılarımla
Ulukoca is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı