"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sevdiğinizi nasıl gösterirsiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sevdiğiniz,hoşlandığınız insana ondan hoşlandığınızı veya onu sevdiğinizi nasıl söyler ve nasıl gösterirsiniz? __________________
YoksuLLuk Kaderin ciLvesi değiL,Sistemin zuLmüdür! |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| şimdiye kadar iki kişi oldu. İlkine ben söyleyememiştim, kendi anladı benim adıma da konuşmuştu... ikinciyi de açıklayana kadar bi sürü benzetme yapmıştım.(bayrakla falan anlatmaya çalışmıştım) Her konuda rahatımdır da bu konularda epeyce çekingen oluyoruz nedense... ![]() |
|
| #3 | |
| Sayın ulukoca bende çok çekingen bir insanım.Kolay kolay gidipte bir kızla konuşup onu sevdiğimi söyleyemem.Bakışlarımla ve hareketlerimle sevgimi belli etmeye çalışırım.Nedense ilk adımı bazen karşımdakinin atmasını beklerim Galiba çekingenliğimden ve utangaçlığımdan kaynaklanıyor bu.__________________
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: side
| bende genellikle şöyle oluyor ki: önceden tanıdığım biriyse ve önceden bir samimiliğim varsa ona karşı birşeyler hissetmeye başladığım an daha çekingen davranıyorum. Sanki bir hareketimden anlayakmış gibi gözlerimi kaçırıyorum. Ben bu konularda çok kötüyüm ![]() |
|
| #5 | |
| Sayın marla1 bu kişi genelde yakın arakadaşımız olur ve ondan hoşlandığımızı söylediğimizde bizi arkadaşı gibi gördüğünü sevgili olarak görmediğini söyler genelde belki bunun tedirginliğide var... __________________
|
| #6 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: side
| evet genellikle öyle olur. Bazen bu riski alamadığımız içinde hiçbir zaman söylemeyiz. Ama hangisi doğru bilemiyorum. Hiç söylemeyip içimize atmak mı, yoksa herşeyi göze alıp açılmak mı? |
|
| #7 | ||
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Alıntı:
Cesaret cesaret daha fazla cesaret..... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! | |
|
| #8 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Önceden utanırdım ama şimdi olddukça oldukça oldukça hemde oldukça rahat ve cesaretliyim.. Karavana çıkarsa ne alakası var deyip olayı düzeltirim.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
|
| #10 | |
| Kendisine karşı hiçbirşey hissetmediğim bir kızla konuşurum rahatlıkça hiç sıkıntı çekmem.Beni cesaretsiz ve çekingen kılan konuşmak istediğim kıza karşı olan sevgimdir.Sevdiğim karşısında pek rahat olamam çekinirim.Belkide alabileceğim olumsuz bir yanıttır beni cesaretsiz kılan. __________________
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|