"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Beklenen fakat bir o kadar da zihnimizin gerisinden bırakmaya çalıştığımız haber 45 dk önce geldi...Barış Akarsu öldü arkadaşlar...Ne diyeyim ki,kim bileblir 27'simden 28'ine geçeceği gün bu hayatı terk edeceğini??? ![]() __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
| #2 | |
Dergi İşçi Günlüğü Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Dünyadan
| Yazık oldu gençliğine ailesine sabırlar,gelecek vaad ediyordu,üzüldüm... __________________
Haziran'da Ölmek Zor!!!!! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Nasip...vakit gelmiş demekki.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #4 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jun 2007
| her ölüm erken ölümdür demisti bir sair. Tüm sevenlerine bassagligi dilerim... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ölüm kimseye yakışmaz! Ölüm genç yaşlı tanımıyor tabii! Bir kişinin ölümü kendisini yakın hissedenlerinin yüreğini dağlıyor...! Ya Irak'ta her gün ölen insanlar! Ölen herkesin yakınlarına da sabır diliyorum! Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum! Saygılar, doğançay |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Ailesine ve Sevenlere Sabırlar diliyorum. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Sadece bugün 19 kişi öldürüldü... Ölen herkese Tanrı'dan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| Barış Akarsu'yla ilk kez göz göze geldiğimde aklımdan tek bir cümle geçmişti "ilk kez gördüğün bir insana bu derece sevgi dolu bakılabilir mi?" Çok erkendi.. |
| #9 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: May 2007
| doğanın kanunu... |
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| ben kaza gerçekleştikten sonra, ölmesine hiç üzülmedim. 5-6 gündür ana haber bültenlerinin bile büyük bir kısmını barış'ın sağlık durumu oluşturuyordu, siyaset bir kenara itilmişti sanki. Bu yüzden hiç içim burkulmadı bile. bir hafta boyunca kanallar ölmek üzere olan bir çocuğun üzerinden iyi bir rant sağladılar, olayın bir de bu yönü var. içlerinde en üzüldüğüm durum ise başka biri öldüğünde bir dakika bile söylenmez, barış öldüğünde bir hafta boyunca konuşulur. yıllanmış sanatçılardan olsa daha hoşgörüyle karşılayabilirdim bu durumu, fakat sanatçı da sayılmazdı ki türkiye önemli bir yeteneğini yitirmiş olsun. __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|