"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Forumda provakasyon yaptığımı iddia eden bazı provake etmenin ne olduğundan bir haber şahsiyetler var. Onlara (dediklerine binaen) tecrübelerimi aktarmak istedim... Ders: 1 Muhlis Akarsu'dan Dağlar Seni Delik Delik Delerim gelsin tüm DAĞDAKİLERE ve sevenlerine... (yanlış anlaşılmasın bizde DOMUZ'a dağdaki derler) Sonuçta o da bir hayvan... Ve ben o HAYVAN'a hediye etmek istiyorum... Yukarı da, yer alan ifade şarkı hediye etme bölümüne yazılır ve sabırla beklenir, provakasyon ağına düşen bir tatlı su balığı (genelde sazan türünden) oltaya takılır mutlaka ve provakasyondan HİÇBİR KÂRINIZ OLMADIĞI halde sadece "psikopatlıktan" ötürü bunu yaparsınız... Derslerimiz devam edecektir... Dersinize çalışn çalışmayanı bırakırım sınıfta.... ![]() |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Öğretmenim ben anlamadım bu dersi! Domuzlar dağdan düze mi inmişler;bahçelere mi girmişler,kımıl zararlısı gibi zarar mı vermişler? Yoksa avcılar bunun için i sürek avındalar? Kusura bakmayın öğretmenim bu dersi biraz açar mısınız? Ancak dikkatli olun!Avcılar kulübüne aslında insan maskesi takmış domuzlar karışmış! Av taktiğinizi onlara söylemeyin! Sizi yararlar mazallah! Saygılar Öğretmenim! doğançay |
| #3 | |
| En iyi öğrencilerimizden sayın doğançay ister de açmaz mıyız?... Bu DOMUZlar aslında suçsuz, hatta faydalı yaratıklar bunlar hepsi de... tamamen avcının psikopatlığından dolayı DELİYORUZ DOMUZLARI... Bişey değil bu domuzların bazı sevenleri var ki onlar neyi sevdiklerini bile bilmiyorlar... kusura bakmayın dersi devam ettiremeyeceğim, havası gitti işin... moralimi bozdular..... yarında silerler konuyu zaten, hakaretten de ceza alırız sanki hakaret ettiklerimiz ak pak şahsiyetler de.... neyse, durduk yere kaplerini kırdırdılar şimdi de üzülüyorum öfffff |
| #4 | |
| bundan sonra herkes kendi çalsın kendi oynasın forumda yazı falan yazmıyorum, boşa kalplerini kırdırıyorlar adamı da üzüyorlar.... |
| #5 | |
| Yalnız bu dört işlemi öğretmeden denklem çözmeye dönmüş hoca efendi... ![]() Öncelikle İnsan - Hayvan farkını anlatmak gerekirdi. Zira sorunun temelinde de bu yatıyor. İyi Dersler ! __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #6 | |
| Sevgili Öğretmenim, Yıldırma taktiğinine yenik mi düşeceksiniz! Faaliyet alanları propagandanın yapılabildiği her alandır! Milli şuur(Ne demekse?)bunu gerektiriyor zannımca! Siz hukukçu sayılırsınız ,yasalar buna izin veriyorsa sizin işiniz yasaları yeniden eğip-bükmek ! Yani hep müşteriye pardon müvekkile göre değil! Belki de savcı olursunuz! İyi Geceler Öğretmenim! Babam kızıyor,uyumam lazım! Saygılar, doğançay |
| #7 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Körler sağırlar birbirini ağırlar deyimi bu sayfada kanıtlanmış valla.Bizede iyi dersler demek düşer.. ![]() |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Madem öyle o zaman ben bir şarkı söyleyeyim. he? allah allah allah Bu nasıl sevmek? allah allah allah allah , Bu nasıl gülmek İnsan değil bu Sanki bir melek. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007 Ülke / Şehir: Hatay-Adana
| Sayın Kinem haklısınız Körler sağırlar birbirini ağırlar malum dersi dışardan izleyen körler birbirlerini çok iyi ağırlıyorlar! Gerçi kör demek iyimserlik olur onları süpürdüklerini millet görmesin diye halı altına iten tembel ev hanımlarına benzetiyorum ben. bunlar tembellik için değil de işlerine geldiği için pislikte yaşamak içlerine işlediği için bazı şeyleri görmezden gelir ve diğerlerinin de görmesini istemezler.. Bakalım kimler üzerine alınacak? Ve ne tür hakaretler edecek... Neyse Göreceğiz... Saygıyla __________________
Söküldü tırnağım yordu zindanlar Kahpe çıktı yüzüme dostça bakanlar... |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Sn. Ulukoca Siz bu sözleri söylerken zaten provakatörlük etmişsiniz bile, bilmem farkında mısınız ? Ayrıca dağda sadece domuzlar yaşamıyor, ceylan'ları unutmuşsunuz. __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|