"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bu konu birden aklıma geldi ve kendime de sormaya başladım yani bunu ben bile düşünmemiştim, acaba nasıl bir vasiyet bırakırdım, gerçi şuan bırakacak maddi birşeyim pek yok ... ama mezar taşıma sanırım hakkımın geçtiği herkese hakkım helal olsun yazdırırdım . diğerlerini düşündükten sonra belirtsem daha iyi olur. arkadaşlarında bu konu hakkındaki düşüncelerini almak isteriz. saygılarımla |
|
|
| #2 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Vasiyetim arkamdan kimsenin birbirine girmemesi olurdu. Yani eğer çok param olursa tabi ![]() İkincisi ise mevlüt vs. gibi geleneksel şeylerin benim için yapılmamasını isterdim. Üçüncüsü Evimdeki eşyaları yardıma ihtiyacı olan insanlara versinler.. Resimlerimi, albümlerimi ise ömür boyu saklayıp aynı şekilde kendinden sonraki devredecek birine verilmesini isterdim. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Ağlamasın kimse, birde Grup Munzurda Sürgün'ü söylerlerse hiç fena olmaz ![]() |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hatırlandığım sürece bana iyi insandı desinler yeter.. |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| ben yazdım bile bir tane.. ![]() malım mülküm olmadığı için uzun bi vasiyet olmadı..arkamdan ağlamayın emin olun yaşamaktan daha kolay kabir azabı dedikleri şey gibi geyikler ha bi de kitaplarıma iyi bakın dedim tek servetim onlar.. |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Tüm organlarımı bağışlarım, aslında cesedimi de kadavra olarak vermek isterim ama ailem sevenlerim üzülür o kadarına o yüzden cesedim bende, daha doğrusu mezarımda kalsın... Eğer param malım falan olursa da, anam babam yaşıyorsa onlara geçineblecekleri kadar, geri kalanı da şehit ailelerinden başlasınlar dağıtsınlar bir işe yarasın hiç sevmedim lidyalıların icadını zaten.... Aslında bakarsanız unutulmayı isterim heralde, bilmiyorum onu tam.... Ama tabi bu dileklerim ecelimle ölmeyle ilgili, ben pek ecelimle öleceğimi düşünmüyorum ama neyse artık... Ya dağda gideriz heralde ya da şehirde götürürler (gerçi yanımda götürürüm elemanımı ama) diye içime öyle geliyor nedense... Neyse herşey gibi ölümün de hayırlısını versin Allah, gerisi boş .... |
| #7 | ||
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Alıntı:
Elemanınızın kim olacağını merak ediyorum ![]() | |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007
| Kimseye para filan bırakamıyorum. Borç ta yok. Mal,mülk dersen zaten hiç olmadı. Küfür etmeyin yeter. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2007
| Sakın Hacı hoca getırmeyın. Cenazemde Mıchel Fugaın-Une Belle Hıstoıre sarkısı calsın yeter Param maram olursada hepsını kardesıme vermelerını ısterdım cunku o kadar zekı bır kız kı parayı ne yapacagını cok ıyı bılır baskada bırsey ıstemezdım __________________
Bagimsiz Bir Turkiye Icin El Ele |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|