"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Foruma bağlanamıyoruz, nakliyat şirketinin reklamı çıkıyor şimdide tüm msjlar silinmiş tekrar.Bu hep böylemi gidecek? __________________
‘Nereye baksam herkes birbirine aşık oluyor ya da ondan bahsediyorlar, ima ediyorlar ..Tüketiyorlar.’ |
| #2 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
Forumun girişine bir at kafası falan asmak lazım... aslında ben de elemtereden aşağı okusam işe yarar mı bilmem ki?... yeni sunucuya geçildi ya, sanırsam bazen sorunlar oluşuyor daha oturmadı sistem tam olarak... | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Yeni sunucuya geçilince niye mesajlar silinsin ki? Bence bir şekilde veritabanı zarar görüyor. Site kodlayıcıları da yedek veritabanı koyuyorlar yerine. Artık yedeği ne zaman almışlarsa o zamana kadar ki mesajlar görünüyor. __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Silinen iletilere n'olcak acaba ?!. __________________
''Kemalist Devrim tamamlanacak (...) Gençlik bütün Kemalist güçlerle yek vücut olmak zorundadır.'' DENİZ GEZMİŞ, Devrim Gazetesi - 23 Aralık 1969 - Sayı: 10 - Sayfa: 2-7 |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kanımca o iletiler artık yok ![]() __________________
Bir çıkınca dağlara Bir düşünce toprağa İki olur gerillanın düğünü.. |
| #6 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Alıntı:
tabi benimkisi sadece kendi bilgisaya bilgime dayanarak yürüttüğüm mantık sonucu bir cevap... Ama şunu diyeyim hackleme böyle olmaz kanımca... bu arada evet silinen mesajların geri gelmesi çok zor, kayıt ettilerse (ki baya uzak bir ihtimal) bir umut ama bence de o iletiler yok artık... tabi, yönetim açıklayacaktır durumu,.... | |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2007 Ülke / Şehir: Jerusalem
| Bana gelen özel mesajlarım bile silinmiş ![]() __________________
Biz Kaybetmeyi İstemediğimiz Sürece, Siz Asla Kazanamazsınız ! |
| #8 | |
Yazıyaz Sunucu ![]() Giriş Tarihi: Jul 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Merhaba Arkadaşlar Bugün 14:00 ile 16:00 Arası Yazıyaz.Com Veritabanına Saldırı Oluyordu Vede Sunucuyu Kitledi Sunucuyu Açtığımızda Veritabanı Çalışmadı. Bazı Üyelerin Dediği Gibi Sayfa Boş Çıkıyordu. Sunucudan Önceki Günün Yedeği Yüklendi. Veritabanı Ayıklanıp Hatalar Düzeltilirdi Fakat Acele Olarak Forumunuzu Açmak İstedik Vede Sistem Dün Sabaha Geri Döndü. Herkezden Özür Diliyoruz. |
| #9 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Evet; bugün sitemize yoğun bir hack girişimi olmuş. Bu durumda sunucu hizmeti veren teknik arkadaşlara göre, ya siteyi geçici kapayıp yazıların kurtarılması yoluna gidilicekti, ya da bir gün öncesine gidilerek (bu arada yazılan yazılar da feda edilerek) site hemen açılacaktı. Arkadaşlarımız bu tatil gününde bize ulaşamadıkları için, ikinciye karar vermişler. Bu arada bir günlük yazılarımız da uçup gitmiş. Durum bu. Ve sanıyorum bundan sonra bu tür olaylarla sık sık karşılaşacağız. Teknik ekibimiz bunun önlemini günlük yedekleme yaparak almaya çalışıyor. Sanırım, bunun ötesinde yapılacak çok fazla da bir şey yok. Bireysel olarak alınacak önlemler de var: Bu durumlarda en fazla bir ya da iki günlük veri tabanı kaybı yaşanabilir. Foruma göndereceğimiz kendimizce önemli olanları bir iki gün saklarsak iyi olur. Böyle yapıldığında önemli bir sorun yaşamadan bu tür olayları atlatabiliriz. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Yeni servera geçtikten sonra yazıyaz.com ara sıra açılmamaya başladı bu ne zamana kadar devam eder? Sadece bende mi var böyle bir sorun diye düşünmeye başladım.. Yazıların uçması kötü olmuş ben de bugün bir yazımı aradım bulamadım çok şaşırdım Duyurular'a bakmıştım ki buraya geldim oradan da.. Umarım sık sık yedek alırsınız bence bir sabah bir akşam yedek almak en iyisi fakat bu da zahmetli olabilir tabi.. __________________
Gündoğdu, hep uyandık.. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|